/ Bellesa / Com aplicar correctament el contorn d’ulls en roll-on

Com aplicar correctament el contorn d’ulls en roll-on

Són tan refrescants i proporcionen una sensació de descans tan gustosa, que estaríem tot el dia aplicant el roll-on en el contorn dels ulls. Però compte amb els excessos! Et donem les pautes per utilitzar correctament els roll-on i cuidar aquesta zona tan delicada.

Els contorns d’ulls en roll-on són d’allò més gustosos. Però de vegades ho són tant que els apliquem masses vegades, durant massa temps i amb excessiva pressió. A més, com les bosses i ulleres estan just sota els ulls, “aquí” és on col·loquem el roll-on. I agreugem el problema, ja que no és lloc adequat. El contorn d’ulls, tant en roll-on com sense, s’ha d’aplicar just sobre l’os del crani que envolta els ulls, no a la zona enfonsada.

El roll-on llisca sobre aquesta zona realitzant un moviment circular al voltant dels ulls, sempre sobre l’os, sense pressa i sense pressionar. Precisament la boleta serveix perquè el cosmètic es reparteixi de forma suau i precisa, i amb això s’evita que apliquem el producte amb els dits amb massa pressió o provocant estiraments a la pell. També serveix per efectuar un massatge de drenatge, pel que en la zona sota la parpella inferior cal aplicar des del nas cap a la cua de l’ull i no al revés.

És important que no passem el roll-on sobre les parpelles. En aquesta zona no hauríem d’aplicar cap tipus de crema hidratant, anti-edat ni similar, ja que podem engrossir o endurir aquesta pell. Amb els cosmètics de neteja n’hi ha prou.

També el moment d’aplicar-ho és important: després de netejar i tonificar la cara, a la nit i / o al matí. Recorda que la pell es regenera de nit, per la qual cosa sempre és millor que si només apliquem el cosmètic un cop al dia sigui a aquesta hora. També podem aplicar-lo de forma puntual si presentem signes de cansament o abans d’un esdeveniment important per a refrescar i descansar la mirada.

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

contorn-ulls

Comments are disabled

Comments are closed.