/ El Convit / Fuentes de Chocolate Belga

Fuentes de Chocolate Belga

Fuentes de Chocolate Belga. Un veritable espectacle per a la vista, l'olfacte i, sens dubte, el gust!


ratillihoritzontal

Fuentes de Chocolate Belga és una empresa que es dedica a la venda de fonts de xocolata i tots els complements necessaris per a la utilització de les mateixes, així com també a prestar el servei de lloguer de les fonts de xocolata per a qualsevol tipus d’esdeveniments.

Batejos, noces, comunions, convencions, desfilades de moda, inauguracions, aniversaris o qualsevol altre esdeveniment es converteix en un veritable espectacle per a la vista, l’olfacte i, sens dubte, el gust gràcies a les seves espectaculars fonts de xocolata Belga.

Cada detall ha de ser cuidat perquè el vostre esdeveniment sigui un moment únic. Des de la selecció de la xocolata i les fruites, fins al muntatge de les fonts i l’atenció dels convidats són duts a terme pels propietaris de l’empresa, garantint d’aquesta manera que tot surti a la perfecció.

Tots els seus serveis es presten amb Xocolata Belga Sephra, xocolata de primera qualitat. La xocolata Sephra està especialment seleccionada per Callebaut per fluir perfectament en Fonts de Xocolata. Disposen de tres varietats de Xocolata: amb llet, negra i blanca.

No ho dubteu més i permetreu-vos el plaer de posar una espectacular font de xocolata fluint en cascada sobre una base de metacrilat il·luminat. Segur que serà un fantàstic xou per a vosaltres i per a tots els vostres convidats!

Què inclou el servei?
– Servei professional i personalitzat.
– Mínim de 2 hores de servei.
– Comptareu tot el temps amb personal qualificat; mínim un operari, que ajudarà als vostres convidats a gaudir al màxim de la Font. També s’encarregarà de mantenir-la constantment proveïda de fruita (segons temporada: maduixes, pinya, meló, kiwi, mandarina i plàtan), complements (núvols, bescuits, croissants) i xocolata, així com de la neteja.
– Broquetes i Tovallons.
– Mínim de 10 kg de la Xocolata Belga triada: negra, amb llet o blanca.
– Base de metacrilat il·luminada.
– Muntatge, desmuntatge i neteja de la font i de l’entorn.

 

ralletes-form[1]ico2
M. 618 820 401
www.fuentesdechocolatebelga.com

 

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.