/ El Convit / Can Marlet

Can Marlet

Can Marlet. Romanticisme, màgia, natura, encís, diversió, gastronomia...

canmarlet2014
ratillihoritzontal

Què desitges pel dia del teu casament? Romanticisme, màgia, natura, encís, diversió, gastronomia…

A Can Marlet tenen tot allò que imagines perquè el teu casament sigui únic i perfecte. Can Marlet és un antiga Masia per a casaments situada al Montseny, molt a prop de Barcelona, datada del 1688. Rehabilitada i convertida en un petit hotel i restaurant per a casaments, es troba situada dins d’una finca de 20 hectàrees envoltada de jardins, fonts, i un riu que passa pel perímetre de la finca, que està distribuïda eficaçment per poder acollir cerimònies civils i cerimònies religioses.

Espais i jardins
Rosers, hortènsies, arbres senyorials, la verdor de la cuidada gespa, el protagonisme de l’aigua amb el riu, les fonts, el llac i la piscina … Els seus jardins transmeten pau i harmonia, convertint-se en un paratge sensacional que posa el complement perfecte a un dia tan emotiu.
El captivador exterior de la Masia Can Marlet els permet oferir-vos dues zones diferents on acollir l’aperitiu de noces: molt a prop de la piscina de la finca, en una espaiosa carpa envoltada de gespa i flors, o bé just a tocar del llac, en una placeta -un espai acollidor, romàntic, íntim i molt refrescant on rebre els vostres convidats el dia del vostre casament-.

Cerimònia de Casament Civil
A Can Marlet t’ofereixen la possibilitat de celebrar el teu casament civil a la carpa del seu jardí. Un mestre de cerimònies serà l’encarregat, juntament amb els nuvis, d’escriure el guió per a la cerimònia de la vostra boda: tots els detalls personalitzats, lectures, parlaments, música en viu, la decoració floral, les fundes de les cadires i una gran catifa vermella convertirà aquest instant en un moment per recordar per sempre …

Cerimònia de Casament Religiosa
Si voleu fer una cerimònia religiosa, a pocs metres de Can Marlet trobareu l’església romànica de Sant Martí de Riells. Es tracta d’una església parroquial d’origen preromànic documentada des de l’any 878. Va ser reformada al segle XV i reconstruïda i ampliada en el XVII, i reformada de nou a mitjans del segle XX. De l’edifici romànic va ser reaprofitada la portalada. En definitiva, un espai petit i acollidor on tindreu la cerimònia que sempre heu somiat!

Saló de Casament Terrassa
Una esplèndida sala situada estratègicament sobre el bosc i amb vistes al riu. Aquest saló, revestit de marbre blanc i coronat per una gran llum de cristall, disposa de 180 metres quadrats, que permeten una capacitat de 140 convidats.

Saló Garden Pavelló
El saló més espaiós i modern que posen a la vostra disposició. És una gran carpa, integrada en l’entorn natural, i que disposa de la seva pròpia zona exterior per a l’aperitiu, sota un gran porxo de fusta. Té capacitat per a 270 comensals.

Aperitius del teu Casament

La cuina a la Masia Can Marlet és un dels puntals, per això disposen de la millor tecnologia del mercat per poder elaborar el millor producte.
L’aperitiu de noces és el moment de la rebuda dels convidats, un instant per les salutacions i per les relacions públiques, per retrobar-se i xerrar animadament. És per això que els aperitius de casaments són un dels punts forts de Can Marlet. Petites degustacions fredes i calentes, creatius i apetitosos bufets, una completa barra de begudes … també us faran entrega d’una minuta personalitzada amb les degustacions escollides per la vostra boda.

Plats del teu Casament
Menús de casament equilibrats per a tots els gustos, compostos per un primer plat de peix, un segon plat de carn, un mojito i el pastís nupcial amb una textura freda. Gaudireu d’elaboracions delicioses amb els millors productes del mercat!

ralletes-form[1]ico2
Can Marlet – Montseny
Ctra Breda-Riells km 6.5
17404 Riells de Montseny
T. 902 200 708
www.canmarlet.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.