/ Barcelona Bridal Week 2016 / Rosa Clará Col·lecció 2017

Rosa Clará Col·lecció 2017

Rosa Clarà

Fidel a l’elegància atemporal que caracteritza l’estil Rosa Clarà, la col·lecció 2017 de la firma presenta una proposta creativa i rica en opcions que evoca la sensibilitat de la dona contemporània; sibarita, inquieta i que busca en la moda un còmplice per ressaltar la seva personalitat.

Una silueta fluïda que acompanya les línies del cos i una altra més volumètrica d’esperit arquitectònic defineixen una col·lecció essencialista i lluny d’estridències, amb una paleta que aposta fortament pel blanc en tots els seus matisos i els teixits Premium.

El cloqué s’integra per primera vegada en l’univers de Rosa Clarà de la mà de les creacions que citen la tradició de la Costura, així com el chantilly metal·litzat que afegeix destells lluminosos a les peces, i l’encaix Valenciennes que la firma proposa en combinació amb el crepè de seda en les siluetes més arquitectòniques. Les mussolines es renoven i pel 2017 la firma aplica aquest clàssic de tradició mil·lenària en l’univers femení per atorgar major lleugeresa a les creacions. L’aspecte eteri de les peces s’emfatitza també amb el tul aplicat en faldilles de gran volumetria i les superposicions d’encaix i chantilly en sobrefaldilles d’organdí. Així com amb la tècnica del cut out que la firma aplica amb mestratge desvetllant el cos, a través de materials preciosos com la gasa o l’encaix.

Quant als detalls; els llaços tulipa i pètals d’organdí aplicats a les peces porten, amb l’esperit esteticista de la firma, la bellesa de la naturalesa a les peces. Els brodats i decoració en esquenes evolucionen en sofisticats motius joia elaborats en fil de plata i cristalls.

Els accessoris completen la proposta amb una nova versió de la joieria realitzada en materials innovadors com el cotó amb el qual s’ha elaborat els anells i arracades de perles. Objectes de desig creats i realitzats en el atelier de la firma de Barcelona que comparteixen univers creatiu amb polseres d’encaix i pedreria i subtils diademes que decoren el cabell. Imprescindibles que perfilen el outfit d’una núvia d’una feminitat contemporània que, com la dona del segle XXI, no renuncia ni a la delicadesa ni a la sensualitat.

Can't display images:

Fotos: BBW

Comments are disabled

Comments are closed.