/ Horòscop / La influència dels astres en la teva vida (del 28 de novembre al 4 de desembre)

La influència dels astres en la teva vida (del 28 de novembre al 4 de desembre)

La influència dels astres en la teva vida (del 28 de novembre al 4 de desembre). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

ÀRIES: sereu molt prudents amb les vostres paraules, cosa que us donarà seguretat i fermesa. Aquest fet us pot anar molt bé per definir i concretar amb situacions relacionades amb la família i també amb la feina. Amb els amics les coses no aniran tan bé, ja que us sentireu utilitzats i veureu que, sobretot en el tema econòmic podeu tenir algun desengany, bàsicament perquè s’aprofitaran de vosaltres.                

TAURE: haureu de ser molt responsables amb la vostra economia, de fet us hi veureu obligats, ja que veureu que els diners us van justos i si no ho controleu la cosa es pot complicar. Intenteu pensar abans de gastar. També serà bo no deixar-vos portar per les amistats, al llarg d’aquests dies us voldran ajudar però sense voler us complicaran mes l’existència. Mireu de solucionar els vostres problemes sols.

BESSONS: estareu molt competitius, tot serà una carrera i un voler fer-ho tot mes ràpid i millor que tothom. No està malament exigir el millor d’un mateix, ara bé sense passar-se que no cal anar tant esvarat.  Un dels temes que més us convé treballar és el de la parella. Tant si en teniu com si no, hauríeu de plantejar-vos com sentiu aquest sector de la vostra vida i fer el que sigui per estar-hi bé.

CRANC: és molt fàcil que al llarg d’aquests dies tingueu moltes ganes de que la gent us entengui bé i de que cada cosa que feu la vegin clara els demés. Tot plegat és un punt de desconfiança envers els altres, degut a algun malentès per alguna cosa que es va dir i no va quedar clara, sort que això és passatger que si no podríeu ser una mica pesadets volen aclarir-ho tot, tot sovint hi ha malentesos què hi voleu fer.  
                 
LLEÓ: tindreu moltes ganes de xerrar de tot amb tothom i a part de que us serà molt fàcil demostrareu una capacitat de vocabulari fora del normal, ho podeu fer servir per convèncer a qui us convingui. També és interessant la força de voluntat que hi haurà, cosa que no és massa normal en vosaltres, ja que teniu tendències sempre a canviar de direcció si alguna cosa costa massa i a sobre no us acaba d’agradar.         

VERGE: encara que els altres us vulguin aixafar la guitarra no els hi feu cas, heu de tirar endavant el que ja teniu ficat al cap, ja que el vostre instint està ben enfocat i cal fer-li cas per anar bé. A part de que us haureu d’esforçar per no desanimar-vos que la cosa està bastant complicada i entre una història i l’altra us fan passar les ganes de tot i això no pot ser. El més bo és que tindreu el guapo pujat i fareu girar a tothom.     
 
BALANÇA: estareu encantadors i molt seductors, cal que ho tingueu present i que si convé utilitzeu les vostres aptituds per aconseguir el que us fa falta, el que cal que tingueu molt clar és que us heu de divertir mentre això funcioni que no passa sempre. Per altra banda, a la feina les coses tenen tendència a anar força millor del que us pensàveu tot i que no perquè us digui això heu de passar de tot, l’esforç hi ha de ser. 

ESCORPÍ: heu de mirar de deixar la serietat a casa i sortir més alegres, de natural i sense esforçar-vos-hi la cara se us queda seriosa i dóna la sensació que esteu enfadats i en realitat no és així, si hi poseu una mica de la vostra part ho podeu canviar i tampoc costa tant. Per cert, al llarg d’aquests dies podeu trobar a algú que en el passat us va agradar molt, segurament ara no hi voleu res però fa gràcia el retrobament.

SAGITARI: hi ha ganes d’anar arreglat i de quedar bé tant amb el vestir com en el posat, i la cosa està en que us esteu tornant una mica finets que ja convé, veureu com així les coses us surten més fàcilment. Per altra banda heu d’anar una mica en compte amb la gent que us envolta a la feina, els hi teniu molta confiança i potser hauríeu d’anar amb compte amb el que els hi dieu, les coses personals són perilloses. 

CAPRICORN: al llarg d’aquests dies demostrareu que teniu geni i que si us fan enfadar també sabeu ensenyar les dents, cosa que no soleu fer massa sovint, i és que també va bé estar segur d’un mateix i saber defensar el que un pensa. En el vostre cas el millor d’aquests dies serà l’economia que es veurà créixer a causa d’algun regal o si més no el pagament d’alguna cosa que no us pensàveu cobrar.           
   
AQUARI: estareu molt primmirats, no veieu res que us acabi d’agradar ni que us motivi prou com per veure-ho bé. Heu de mirar d’afluixar aquesta actitud, si no se us complicarà massa la cosa i tampoc cal. Un dels temes que m’heu de cuidar més el de la parella, on haureu d’estar molt atents i preparats per fer coses que no us hauríeu plantejat mai, és hora de tirar-se a la piscina per aquella persona que us estimeu.

PEIXOS: la vostra sensibilitat us donarà molt a guanyar, si tant sols li feu una mica de cas i us deixeu portar descobrireu que bé que s’hi va quan les coses flueixen per si soles. Ara bé, haureu d’anar amb compte en el tema dels diners, sembla que tenen ganes de marxar més ràpid del compte i això no és massa bo que diguem, vigileu per allà on passen. Fer coses noves és bo i de vegades tampoc cal gastar ni un duro.        

 

 

Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

 

 

nouhoroscop

Foto: Beau B / Foter / CC BY

Comments are disabled

Comments are closed.