/ Bellesa / Totes les cures per al teu cabell en funció de la teva edat

Totes les cures per al teu cabell en funció de la teva edat

A mesura que fem anys anem variant les cures que oferim al nostre rostre i al nostre cos, però t’havies plantejat alguna vegada que també has de variar les cures del teu cabell en funció de la teva edat? Omar El Gharbawy, tècnic de Maison Eduardo Sánchez, t’ofereix els seus consells, productes, tractaments i trucs de pentinat per aconseguir una cabellera sana i cuidada malgrat el pas del temps.

Als 20: més val prevenir

Tipus de cabell: melenes sensacionals plenes de cos i vitalitat. En veure bé el cabell, moltes s’obliden seguir els passos bàsics per a un bon manteniment.

Consells:

– Utilitzar sempre, sempre els tres productes bàsics de cura capil·lar, segons el seu tipus de cabell: xampú, condicionador i, un cop per setmana, mascareta.
– Deixar actuar la mascareta durant 15 minuts.
– Perdre la por als productes de styling i divertir-te experimentant amb ells. Els nostres favorits actuals? Els esprais per aconseguir un efecte despentinat. Podem deixar assecar a l’aire el cabell després d’haver aplicat el producte o usar el difusor per a un volum extrem.
– Apostar per un xampú en sec en forma de pols per crear textura: Es deixa caure un núvol de producte sobre el cabell amb molta delicadesa i després es modela amb les mans.
– Les fans de les planxes no poden oblidar els protectors tèrmics.

Als 30: estalviar temps és una prioritat

Tipus de cabell: encrespat, amb falta de brillantor, deshidratat… A aquesta edat el cabell necessita un extra d’ajuda per afrontar llargues jornades laborals, reunions, vida social, familiar… Elles necessiten un cabell tot terreny!

Consells:

– Realitza un tractament de queratina: amb ell aconseguiràs un cabell notablement més llis i brillant amb un efecte que durarà de 4 a 5 mesos. A més d’allisar i facilitar el pentinat diari, reconstrueix la fibra capil·lar. Preu del tractament: entre 200 i 350 euros (en funció del llarg del cabell).
– Aposta per talls fàcils de mantenir i que no necessitin molts retocs. Un bon exemple és el long bob, que segueix de moda una temporada més.
– Si encara no necessiten cobrir molts cabells blancs, és millor que et decantis per tints vegetals o semi vegetals, ja que necessiten menys retocs que la coloració tradicional i permeten espaiar les visites al colorista.

Als 40: més cos i més volum

Tipus de cabell: és aquesta dècada on el cabell perd densitat i la cabellera ja no té el volum que solia lluir fa uns anys. El cabell es veu més fi, amb menys vigor.

Consells:

– Utilitza productes corporizants, que engreixin el cabell, tant en el rentat com en el styling. Entre els nostres favorits es troba la gamma densifiqui de Kerastase.
– Cada canvi d’estació convé realitzar un tractament revitalitzant i estimulador del creixement, especialment a la primavera i tardor, estimulant sempre el cuir cabellut amb un massatge.
– Alhora que es realitza el tractament revitalitzant tòpic, pots complementar amb nutricosmètica que millori l’estat del cabell des de l’interior.
– Tria un producte de styling que s’adapti a aquestes necessitats. Hi ha voluminitzadors per pentinat de diverses intensitats. “Un dels nostres preferits és Condition Naturelle de Leonor Greyl, súper elàstic i lleuger. És completament natural i posseeix extractes d’algues, quinoa i seda”, recalca l’expert.

A partir dels 50: defineix i guanya brillantor

Tipus de cabell: amb el pas del temps, la pèrdua de matèria no només fa que el cabell sigui visiblement més fi i encrespat, sinó que també afecta els rínxols i ones naturals desestructuránt-los i alterant la seva forma natural. Amb motiu dels tints i decoloracions, també sols perdre la seva brillantor natural, tornant-apagat.

Consells:

– Realitzar un tractament de col·lagen un cop al mes. En una sola sessió retorna al cabell la seva elasticitat, cos, volum i resistència, retornant l’ondulació, forma i brillantor natural. Preu del tractament: entre 40 i 60 euros.
– Després de cada coloració, convé aplicar un bany de brillantor. Fem servir un producte totalment natural, lliure de amoníacs i parabens, que també inclou seda en els seus nutrients. Aporta al cabell una lluentor espectacular i un aspecte increïblement sa. Preu del tractament: 52 euros.
– Cuida el cabell a casa amb productes antioxidants com pot ser el xampú nutritiu Bain Restructurant à la Banane de Leonor Greyl, amb extractes de plàtan i queratina.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

 

cabells-bonics

Comments are disabled

Comments are closed.