/ Blog / Com fer la llista de convidats

Com fer la llista de convidats

Us ajudem a decidir i preparar una de les coses més importants en una boda

Cal tenir en compte que molts dels preparatius de la boda, com poden ser les invitacions, el nombre de coberts en el banquet, els detalls, etc. estan determinats pel número de persones que estan convidades al casament.

Una de les formes recomanables per començar a preparar la llista de convidats és que el nuvi i la núvia escriguin la llista de convidats de les seves respectives famílies, amics i companys de feina per separat.

Amb les dues llistes en mà, es comença a fer la primera revisió. S’eliminen duplicats i es comptabilitza el número de convidats. És aconsellable que algú pròxim a la parella, com els pares, revisés (per si s’han oblidat algú).

Un cop es tingui la llista de convidats s’ha de revisar el pressupost amb el que es compta i veure si es possible convidar a tothom, si no és així s’han d’eliminar persones de la llista (aquelles que els nuvis considerin menys importants).

Es pot jugar amb uns quants convidats de marge, contant les possible no assistències i excuses d’última hora. El mateix passa amb aquells convidats apuntats a última hora i compromisos.

La llista de convidats ens ha de servir com a guió per anar marcant les persones a les que hem donat o enviat la invitació, així com per anotar qualsevol tipus d’incidència que tingui a veure amb els convidats.

 

pies[1]

Comments are disabled

Comments are closed.