/ Blog / Baralles abans de la boda

Baralles abans de la boda

Però totes tenen solució...n'estem segurs!!

Els detalls de la preparació de la boda tipus la llista de convidats, l’organització, els diners, la religió,… poden comportar una sèrie de baralles abans de la boda. Per evitar-les cal que us poseu a la pell de l’altre i que arribeu a un consens en alguns temes.

 

Llista de convidats: Un dels dos convida més gent que l’altre? Per a que no hi hagi confusions, és millor deixar clar si cadascú paga els seus invitats o si compartiu despeses.

L’organització: Normalment les dones s’impliquen molt més en la boda que els homes.  Si necesiteu que us ajudi una mica més, poseu les cartes sobre la taula.

Les mares: Hi ha mares que volen organitzar la boda dels seus somnis. Si és així, deixeu-li clar que és la vostra boda i que voleu celebrar-la com vosaltres la heu somiat. Encara que sempre podeu implicar-la demamant-li consells.

Diners: És un dels temes més delicats. És molt important que parleu sobre aquest tema abans de començar l’organització. Si no aclariu aquest tema, els problemes no tardaran a aparèixer.

Religió: Si un és agnòstic i l’altre no ho és, expresseu el que és important per vosaltres. Penseu que aquest tema estarà present en tota la vostra relació.

Decoració:
Si teniu gustos diferents, negocieu.

El lloc de la boda: Si sou de poblacions diferents,  és habitual casar-se en el lloc d’origen de la núvia, però podeu arribar a un acord. Fins i tot podeu fer dues bodes, una oficial el dia de la boda i una festa per a la gent que no ha pogut assistir.

Els amics: Si els seus amics no et cauen bé, aprèn a viure amb això, ja que segur que seran per a tota la vida.

Enyorança:
Si un dels dos s’obsessiona massa amb la boda, recorda-li que heu de seguir fent activitats conjuntament.

El passat: Si un dels dos vol convidar a la seva exparella a la boda, i a l’altre no li fa gaire gràcia, parleu i arribeu a un acord. Penseu que és més important fer feliç a la persona amb la que et cases.

 

corazon-partio[1]

Comments are disabled

Comments are closed.