/ Glamour / Reyman Nuvis

Reyman Nuvis

Reyman Nuvis. Una botiga ja consolidada amb més de 50 anys dedicada als vestits de nuvi.

reyman2014
ratillihoritzontal

Reyman és una botiga ja consolidada amb més de 50 anys d’experiència dedicats als vestits de nuvi.
Disposen d’una àmplia oferta de vestits de cerimònia amb la col·laboració de les prestigioses cases com Giovanni Valdi, Maestrami, Javier Arnaiz i Altarocca, líders en el seu sector.
Disposen també de tots els complements necessaris (camises, armilles, corbates, sabates, roba interior, etc…). Si necessiteu un vestit de nuvi i voleu un tracte molt amable i personalitzat, visiteu-los..no perdreu el temps!
I no oblideu que també us ofereixen servei de sastreria i camiseria a mida.

Maestrami
Únic i exclusiu, l’estil Maestrami s’adapta a la figura masculina amb talls perfectes, fets a mà, accessoris molt elegants Made in Italy, elegància i qualitat. Ideal per a un home modern que prefereix una forma més versàtil

Giovanni Valdi
Una col·lecció inspirada en els talls més tradicionals i adaptada a les necessitats de l’home d’avui. Giovanni Valdi aposta per un estil senzill i elegant, deixant de banda creacions massa recarregades

Javier Arnaiz

La col·lecció de Javier Arnaiz permet al nuvi seleccionar vestits molt masculins que compten, a més, amb importants complements per a l’ocasió: teixits preciosos, detalls acurats i una combinació molt rica de creativitat en els seus teixits.

Altarocca
Elegància i innovació són els trets característics d’aquesta nova col·lecció d’Altarocca, línies masculines pel núvi més modern.

Accessoris
A Reyman tenen també els millors accessoris pel dia més especial de la vostra vida. Sabates, cinturons, corbates…de les millors marques. Perquè els detalls marquen la diferència.

 

ralletes-form[1]ico2
C/ La Riera, 82
08301 Mataró
T. 93 790 30 13
www.trajesnovio.es

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.