/ Gaudí Núvies 2015 / Inmaculada Garcia Col·lecció 2016

Inmaculada Garcia Col·lecció 2016

La font d’inspiració de la Col·lecció 2016 d’Inmaculada García està al carrer, en l’actualitat i en les tendències, és una fusió d’elements on la núvia sempre és present:  el que vol,  el que  espera  i  el que necessita. El paral·lelisme que estableix la dissenyadora entre l’Estat Daurat de Califòrnia amb el reflex que prenen els camps amb el sol de l’alba, fins a la llum del capvespre a la ciutat, convida  a  la  dissenyadora  a  fusionar  el  blanc  dels  seus  vestits  amb  tocs daurats en la seva col·lecció 2016.

Amb  la  rotació  del  sol  i  les  seves  tonalitats  daurades,  neix  la  seva  primera línia de vestits lànguids i lleugers amb teixits molt vaporosos, utilitzant gases, organzes  i  tuls que donen moviment al  caminar, mostrant vestits nets, amb línies molt pures i amb aplicacions de pedreries i perles. La segona col·lecció passa  suaument  al  magnetisme  de  la  nit,  amb  vestits  elegants,  amb personalitat, estructurats, amb faldilles vaporoses, amb plecs, sedes, xantillí , adomassats, Hlorals i amb transparències insinuants però amb sobrietat.
Aquest any  la dissenyadora ha volgut donar un  tomb als seus dissenys:  “cal ser innovador a passarel·la” les tendències s’imposen. A la col·lecció 2016 ha abandonat  les  superposicions,  no  aplicant  tanta  “informació”  en  els  vestits, per arribar a la neteja i a l’exquisidesa dels teixits, presentant una núvia més subtil i elegant.
Per  a  aquesta  Col·lecció  ha  realitzat  una  aposta  personal,  perquè  està convençuda que s’ha produït un canvi social i generacional en la dona d’avui.
Les padrines es volen veure més maques, més sexys, més encertades  i molt elegants. En la Col·lecció de Festa ha introduït un element nou: el concepte de combinar  un  vestit pensat per  a  una  cerimònia,  adaptable  a  una  altra peça per  a  un  sopar  o  cocktail,  o  inclusiu  amb  una  roba  sport  per  a  un esdeveniment més “casual”.

 

 

inmaculada-garcia-2015

sdfsdffsd

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.