/ Notícies / Promoció Ritz-Carlton Abama, a Tenerife

Promoció Ritz-Carlton Abama, a Tenerife

The Ritz-Carlton, Abama, un dels resorts de luxe més memorables de Tenerife, va obrir les seves portes fa menys de 3 mesos a l’illa.
Dins dels nombrosos canvis que s’ha sotmès el resort, aquest any incorporarà en la desena planta el servei The Ritz-Carlton Club, que oferirà als seus hostes un exclusiu refugi dins del complex. L’ampli Club Lounge que inclou una terrassa exterior també oferirà vistes panoràmiques cap al camp de golf i l’emblemàtic Teide.

El resort se situa en un exuberant paradís amb vista a l’Atlàntic en la costa sud de Tenerife. The Ritz-Carlton, Abama és una destinació fascinant per a parelles, oferint experiències culinàries amb estrella Michelin, experiències de golf i tennis en el complex, albirament de balenes en l’Atlàntic o contemplació nocturna d’estels al proper Parc Nacional del Teide.
Gràcies a les seves magnífiques instal·lacions, l’exquisida gastronomia dels seus 13 restaurants i bars, un impressionant spa, un camp de golf, les seves 7 piscines i dues piscines naturals al mar, i el seu ampli ventall d’activitats, The Ritz-Carlton, Abama és el lloc ideal per a una lluna de mel en qualsevol moment de l’any.

Ara, només per ser usuaris de GuiaNupcial tindreu les següents promocions especials:

Promoció nits gratis:
– 3 nits a preu de 2. Per a estades al juliol i setembre 2014. Només per Junior Suites i Suites situades a Ciudadela, a Villas o a Tagor Villas.
– 7 nits a preu de 6. Per a estades fins a 18 juliol i 24 agost a 10 octubre 2014. En tot tipus d’habitacions i suites.

Promoció reserva anticipada:

15% de descompte sobre la tarifa d’habitació o suite per a estades d’1 novembre 2014 a 30 abril 2015, només per a reserves efectuades fins a 30 setembre.
A partir de 146 euros per persona i nit amb esmorzar a Ciudadela Deluxe Room. I a partir de 327 euros per persona i nit amb esmorzar a Club Deluxe Ocean View Room, incloent tots els beneficis de The Ritz-Carlton Club (descompte ja aplicat en els preus).

I, a més, tots els clients de Promoviatges tindran inclosos els següents valors afegits:

– Atenció de benvinguda a l’arribada a l’habitació
– Un Spa Experience (circuit d’aigües) per persona i estada
– Accés gratuït al gimnàs
– Ampolla d’aigua diària a l’habitació durant la cobertura

Promoviatges és una agència de viatges que va néixer l’any 2000, amb l’objectiu de ser una agència de referència gràcies a l’especialització del seu personal. Estan especialitzats en viatges d’oci a destinacions nacionals i internacionals, amb tot inclòs i guia acompanyant. Actualment compten amb tres grans centres de treball a Sabadell, Barcelona i Madrid amb un equip format per més de 70 persones.

Per a més detalls sobre aquestes promocions i reserves, us podeu posar en contacte amb l’especialista Teresa Viladevall, en el correu electrònic t.viladevall@promoviatges.cat.

abama-tenerifer[1]

Comments are disabled

Comments are closed.