/ Horòscop / La influència dels astres en la teva vida (del 12 al 18 de desembre de 2016)

La influència dels astres en la teva vida (del 12 al 18 de desembre de 2016)

La influència dels astres en la teva vida (del 12 al 18 de desembre de 2016). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

ÀRIES: amb el tema de parella les coses poden ser curioses pel fet de que voldreu canviar la rutina i se us acudirà anar a llocs ben diferents, trencant les vostres costums, que és ben interessant de fer. També és bo destacar que hi poden haver algunes diferències amb la figura del pare. Mireu de no deixar que aquestes diferències acabin en una discussió, la veritat és que no val la pena. En els estudis bé, tot i la mandra.              

TAURE: només tindreu al cap el voler passar-ho bé i fer el que us vingui de gust, potser podreu o potser no, però això no ha de fer que estigueu amb mala cara si les coses no van com voleu. De fet tindreu, en més d’un aspecte, algun entrebanc que us farà estar més pendent del que toca, a la feina i amb el tema amorós també, ja que la necessitat de seduir i de tenir una mica d’ambient us farà estar molt exaltats.

BESSONS: tot i que us agradi molt xerrar i que a la hora d’expressar-vos, normalment no hi tingueu problemes, aquests dies la cosa serà diferent i us trobareu en que el silenci us vindrà de gust. De totes maneres això no vol dir que estigueu malament, tot al contrari, estareu molt desperts i amb ganes de fer projectes nous i d’estudiar per coses bones que us vindran més endavant, és hora de treballar i centrar-se.

CRANC: necessitareu fer alguna animalada de les bones. No teniu ganes de rutina ni de responsabilitats. És temps de diversió i descontrol. La sort en tot plegat és que la vostra alegria farà que la gent del vostre voltant estigui contenta també i que us sentiu ben acompanyats, cosa important. Hem de tenir en compte també que seran dies en els que la vostra facilitat de paraula serà una bona eina per tot el que necessiteu.      
       
LLEÓ: podeu tenir moments molt interessants amb els amics i això us pot donar moltes ganes de fer coses amb ells, si podeu no perdeu l’ocasió. També és bo destacar que en el camp de la família la relació entre germans i germanes, si en teniu és clar, pot ser molt bona i que això pot portar converses que feien molta falta. Seria bo tenir en compte, que de vegades unes rialles posen arreglar anys de malestar.      

VERGE: estareu molt pendents de les persones que us estimeu, el vostre nivell de patiment estarà una mica alterat i això us farà preocupar, cosa que en certa forma no tindrà massa sentit perquè tampoc hi ha res del que us hagueu de preocupar tant. És important que valoreu el vostre nivell de patiment i intenteu que no sigui tant. Us aniria molt bé fer neteja a casa estaríeu distrets i a sobre ho deixaríeu tot ben net.
     
BALANÇA: ho tindreu molt bé tot plegat, fins i tot m’atreviria a dir que hi haurà coses que us sorprendran de bones maneres, sobretot en tema de feina o estudis. Us vindran coses noves de l’estranger i semblarà que tot arriba a tenir un sentit. Això us serà genial per agafar mes confiança i també per estar tranquils, ara bé no heu de deixar de fer el que toca, perquè si us despisteu poder perdre força i no cal.

ESCORPÍ: pensareu molt en tot, però el tema principal serà el tema de diners. No es pas que la cosa pinti malament però si que heu de fer plans per noves despeses que se us preparen. Estar previngut sempre va bé i fa que les coses vagin millor. També seran dies de reflexionar i d’analitzar com esteu i com us va la vida, mireu de no ser gaire transcendentals que després acabareu amb un embolic mental ben gros.  

SAGITARI: estareu molt diplomàtics amb tothom, com a amfitrions de la casa estareu fantàstics, i tot plegat es perquè esteu molt animats i teniu ganes de gresca. Aquest mateix fet us farà tenir ganes de parlar i de explicar-ho tot a tothom. Us haig de dir que no cal arribar a aquests extrems, però es la vostra història i sou vosaltres que la heu de viure, o sigui que, a passar-ho bé sense fer mal a ningú. Divertiu-vos.

CAPRICORN: aquests dies hi haurà coses una mica complicades a casa i serà necessari que estigueu atents a tot. Serà un bon moment per demostrar que sou capaços d’estar serens i prendre decisions ben encertades. Tot i que les coses no seran fàcils tindreu la capacitat d’estar al lloro de tot i fer les coses bé. Amb el tema de parella haureu d’estar un mica alerta perquè hi ha massa tranquil·litat i us heu de moure.                
  
AQUARI: tindreu el guapo pujat i això us farà sentir genials, però al mateix temps us farà sortir un punt de caràcter una mica groller. Si podeu mireu de no deixar pujar aquest aspecte mes egocèntric que us vindrà. Que tingueu el guapo pujat no vol dir que sigueu millor que ningú. En el camp de la feina hi poden haver alguns canvis bons que val la pena aprofitar-los, si en teniu oportunitat, feu-ho.

PEIXOS: estareu molt carregats de feina aquests dies i us semblarà que no arribeu a temps a res, però no és així, el vostre problema és voler fer massa coses en poc temps i pensar que tot es pot arribar a fer sense calcular el que tardareu en fer-ho. També estareu molt servicials amb els demés i això us farà perdre el control del temps. Les emocions us poden i això està bé però fins a un punt, no cal ser tant emocional.   

 

 

Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

 

 

llegint-horoscop
Foto: Ed Yourdon / Foter / CC BY-NC-SA

Comments are disabled

Comments are closed.