/ Bellesa / Tria el teu look de maquillatge per Nadal

Tria el teu look de maquillatge per Nadal

Vermell i or. Són els dos colors clau dels maquillatges d’aquest Nadal 2014. I no ens estranya, perquè en aquestes festes són dos tons imprescindibles. T’expliquem 6 propostes elaborades pels maquilladors creadors de tendències.

Una nit a l’òpera és la inspiració d’Olivier Echaudemaison, director creatiu de Guerlain, per crear el seu maquillatge d’aquest Nadal. Com ell mateix diu, “una vetllada en l’òpera és una nit de festa”, i de festa ha maquillat la seva model, Natalia Vodianova, amb una barra de llavis vermell intens i empolsat el seu escot i braços “amb una resplendor que substitueix totes les joies”. Per a això ha utilitzat pols perfumat iridescent per cos i cabell, en aquest cas el que us presentàvem fa uns dies al nostre post 7 beautyCaprichos de maquillatge que no et pots perdre, Coque d’Or, que s’aplica amb una simple pressió de la pera i diposita un vel de llampades daurats que deixa la pell suau, vellutada i il·luminada. Sobre la barra de llavis en vermell lluminós s’ha aplicat un toc de brillantor daurat com top coat.

Els ulls estan maquillats amb un duo d’ombres que associa un rosa ballarina platejat amb un blanc gebrat per a un efecte fresc. Imprescindible, màscara negra a les pestanyes. Les ungles proposa maquillar en vermell a joc, com en la fotografia, o amb una laca daurada, en aquest cas La Laque Couleur 400 Coque d’Or, un daurat metal·litzat amb reflexos (24,50 €).

Golden Shock, la proposta de maquillatge de Dior, juga justament al “xoc daurat”, és a dir, al contrast dels colors purs, com el vermell, el rosa, els marrons, amb la seva doble tenyit de reflexos daurats. El producte que millor reflecteix aquest xoc harmònic és sens dubte la seva barra Diorific Golden Shock Rouge Choc Mat et Metall, que combina dues cares: un color pur, mat, i el seu mirall metàl·lic amb reflexos daurats. La marca proposa sis duos de tons, des d’un vermell carmí com el de la fotografia, 007 Passion Shock, a rosa candy, coral o borgonya. Un mateix labial que pot aplicar-se de tres formes diferents:

Costura: superposar les dues cares, el color pur mat primer i el color nacrat sobre ell
Plump: maquillar amb la cara mat i donar volum al cor dels llavis (la part central) gràcies a l’efecte òptic de la faceta daurada
Vibrato: aplicar el color pur sobre un llavi (l’inferior) i el metàl·lic sobre l’altre (superior)

En el rostre, pols compactes en or rosa o groc Diorific Golden Shock, paleta que podreu trobar al post abans esmentat, i sobre les parpelles gris acer, plata gebrada i bronze intens amb efectes de platí i or. Atenció a les ungles! Com veieu, ungles fosques amb efectes de purpurina daurada. Us parlarem d’elles en uns dies.

La màgia d’una nit parisenca inspira el maquillatge de Bourjois Enchanting Nightbird, del qual com sabeu sortegem tres lots aquest mes (Queden pocs dies per participar en el sorteode 3 lots de maquillatge Bourjois). També en ell els llavis es maquillen en vermell, en aquest cas Rouge Edition Velvet en el to Personne ne Rouge! d’acabat mat que contrasta amb les ombres daurades de les parpelles, maquillats amb un beix daurat amb purpurina, Color Edition 24H 07 Flocon d’Or (a la fotografia).

Orient Excess, el look proposat per Armani, remet com el seu nom indica a les estepes gelades que travessa el famós tren transsiberià. Linda Cantello, International Make-Up Artist de la signatura, ha ideat un maquillatge per a un rostre de pell opalí amb pinzellades de vermell carmesí, molt elegant. Per aconseguir aquesta pell el producte clau és el nou Mestre Winter Glow (64 €), un nou to del perfeccionat de cutis Mestre Fusion Make-Up, en un to mat perla que proporciona una llum més subtil que el clàssic maquillatge perla gràcies a unes partícules de llum ultra-lleugeres que no llisquen i que proporciona un vel setinat, lleuger i blanc neu pur, ja que no conté pigments (a la fotografia). Sobre ell, la pols to porcellana de la paleta Orient Excess (que trobaràs en el nostre post 7 beautyCaprichos de maquillatge que no et pots perdre). El contrast el proporcionen els llavis i ungles en un vibrant vermell pur passió.

La proposta d’Elizabeth Arden, Untold, també té l’or com a eix central, recreant en el seu packaging les facetes en or de l’envàs del perfum del mateix nom. Els llavis estan només coberts per una brillantor daurat, Beautiful Color Luminous Lip Gloss (23 €) en el to Glamorous Gold (a la fotografia), d’edició limitada. En les parpelles, una paleta d’ombres en marrons fosc i sorra, Beautiful Color Eye Shadow Quad Chic Browns, així com perfilador d’ulls negre en ambdós parpelles i màscara de pestanyes negra.

Reflexos daurats i tons delicats i eteris com una ploma és l’aposta del maquillatge de nit creat per Chanel, Camélia de Plumes, que també contrasta en llavis i ungles amb un vermell vibrant, en aquest cas Rouge Allure Velvet 337 La flamboyante i La Vernis 687 Phénix. Els ulls s’han maquillat amb els tons de la paleta efímera Les 5 Ombres Oiseaux de Nuit (54 €), una paleta de 2 ombres grises combinades amb negre, daurat i blanc platejat que proporcionen espurnes de joia. Per proporcionar profunditat i “nocturnitat”, els ulls s’emmarquen amb eye-liner i màscara de pestanyes en negre. Per finalitzar, un toc de préssec en els pòmuls proporciona un aspecte saludable de rostre que reacciona al fred hivernal.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

guapa1
guapa2
guapa3

Comments are disabled

Comments are closed.