/ Gaudí Núvies 2014 / Matilde Cano Col·lecció 2015

Matilde Cano Col·lecció 2015

MatildeCano

L’esperit jovial i lliure del moviment hippie, la materialització de la naturalesa en mil formes i l’estil bohemi de luxe inspiren la nova col·lecció de la dissenyadora Matilde Cano per a l’estiu 2015. Dissenys vaporosos realitzats en delicats i rics teixits fusionen un concepte fresc i jove amb un gust refinat i exquisit en cadascuna de les creacions que, complementades amb diademes de flors, turbants, fulards amb serrells o vistosos tocats, creen un look boho-chic realment atractiu.

La tendència natural de realisme vegetal queda patent en teixits amb brodats de flors realitzats en cristall o en guipur superposat, així com en els estampats que utilitzats en vestits de cort caftà o poncho ens ofereixen una versió diferent de l’estil llarg-desestructurat.

Vestits de màniga llarga, escots asimètrics o tipus túnica ens converteixen en deesses d’un Olimp natural, alegre, floral i carregat de refinament. Tocs de paillets sobre gases, fils de lurex o adamascats amb transparència creen un elenc de vestits que van del mini al llarg sense oblidar els amplis pantalons o luxosos monos.

Colors pastels que van del rosat al verd “tiffany” amb una aportació extra de llum, transparències per a blancs i negres o per a les creacions de nit, un univers infinit de força cromàtica per a teixits setinats o vestits joia.

Can't display images:

 

Comments are disabled

Comments are closed.