/ Horòscop / La influència dels astres en la teva vida (del 16 al 22 de gener de 2017)

La influència dels astres en la teva vida (del 16 al 22 de gener de 2017)

La influència dels astres en la teva vida (del 16 al 22 de gener de 2017). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

 

ÀRIES: estareu una mica confosos davant de les reaccions de la gent que us envolta. Això provocarà que no estigueu al cas de res i sobretot que us despisteu. Per tant en el camp de la concentració la cosa no pinta massa bé, us haureu d’esforçar més per poder fer les coses si voleu que surtin bé. Per altra banda en el camp de la parella hi haurà molt bona comunicació i s’ha de aprofitar per deixar coses clares.    
              
TAURE: tindreu molta mandra en tot el que és tema de feina i us costarà molt arrancar, és qüestió de posar-hi ganes i d’esforçar-vos per poder estar més actius. De fet el tema està en que somiareu truites i la vostra imaginació serà d’allò més creativa. No us estranyi que tingueu els pensaments una mica revolucionats i us vinguin ganes de fer-ne alguna de grossa, però tingueu seny que després tot es paga.

BESSONS: heu de mirar de portar-vos bé, perquè si no tindreu algun problema amb l’autoritat, tant potser amb la policia, com els profes, com el pare. És important que penseu bé què feu abans de tirar-vos-hi de cap. Teniu força marcat que us poden donar sermons de com heu de fer les coses, si no voleu haver-los de sentir, ja sabeu que heu de fer. Viatjar se us donarà bé, si podeu sortiu de la rutina i canvieu d’aires.

CRANC: haureu de treballar força els vostres dubtes, perquè si no us decidiu estareu molt inestables per tot el que teniu al davant i això us farà perdre temps. De fet al llarg d’aquests dies fins i tot tindreu dubtes de si serviu pel que teniu ganes de fer o no. No penseu tant i actueu més perquè això de perdre el temps és una cosa no massa aconsellable. Poseu-vos les piles i tireu endavant, el que no tingueu clar deixeu-ho.     
       
LLEÓ: els amics us donaran molta vida i sentireu que us acompanyen en les situacions més complexes, cosa que agraireu de tot cor perquè us farà falta el seu recolzament. El tema més complicat serà el dels diners, haureu de mirar per on passar i si realment els esteu controlant bé o no. De vegades és difícil tenir-ho ben lligat tot, però si us ho mireu una mica segur que trobareu la manera de portar-ho millor.         
                         
VERGE: li donareu massa voltes a les coses i potser no és necessari pensar tant,  de vegades és millor fer servir els instints i deixar-se portar, sempre i quan la direcció que aneu a prendre sigui bona per vosaltres i pels del vostre voltant és clar. De totes maneres si alguna cosa us fa patir, no us ho quedeu, expliqueu-ho o parleu-ne, així aconseguireu estar més tranquils i més segurs, sempre hi ha algú amb qui podeu comptar.

BALANÇA: en el camp de la parella us trobareu que tindreu molts dubtes i us costarà estar segurs dels vostres sentiments. Mireu de no fer massa cas de les sensacions que tingueu perquè estareu molt tous i el tema dels sentiments és millor deixar-los aparcats de moment. El que tindreu força bé és la capacitat de aconsellar als altres, cosa que de vegades és una mica complicat però vosaltres us en sortireu molt bé.                         

ESCORPÍ: se us preparen despeses una mica maques a la vivenda, potser ja són coses que us venen de gust o potser no, però cal que estigueu preparats per si heu de pagar factures. A banda d’això és important que sigueu previnguts en tema de salut, ja que teniu tendències a agafar algun tipus d’infecció, si us feu alguna ferida mireu de netejar-la bé i de cuidar-la després. El millor és que amb tot plegat estareu contents.

SAGITARI: tindreu un control molt gran amb les paraules, si podeu mireu d’aprofitar per dir aquelles coses que de vegades són complicades i per les que es necessita mà esquerra. Com ara si hi ha algú que no fa les coses bé, li sabreu dir sense que se us enfadi. La vostra part més racional us farà pensar en la vostra situació tant de feina com de parella per mirar de solucionar els petits problemes que hi hagin.               
                   
CAPRICORN: donareu moltes ordres a tothom, però als que més ho patiran seran els de casa, perquè amb ells sereu implacables. No cal que aneu tant a sac, i penseu que això de donar ordres de tant en tant ja convé però tampoc cal passar-se. Una de les millors coses que podeu fer és enfocar-vos a la feina i preparar projectes nous pel dia de demà. D’aquesta manera traureu profit de les vostres idees.            

AQUARI: tindreu molta energia i veureu les coses molt clares, sereu un referent per els que us envolten i animareu molt a tothom, a part de passar-ho bé vosaltres també. En l’únic aspecte que haureu de vigilar és amb els diners, tenen ganes de marxar de les vostres mans d’una manera molt ràpida. És important que no vulgueu fer negocis per molt clars que els veieu, perquè us poden sortir malament o perdre-hi diners.  

PEIXOS: la necessitat de servir als altres es pot convertir en un problema, és molt important que penseu primer si cal i segon si la persona vol ser ajudada. De vegades volem ser tan servicials que el que fem és embolicar la troca. Per altra banda dins el camp de la feina podeu tenir alguna enganxada amb algú, seria bo que si us veieu a venir la discussió, busqueu la manera de esquivar-la i així tothom tranquil.

 

 

Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

 

 

horoscopejapan

Foto : Danny Choo / Foter / CC BY-NC-SA

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.