/ La festa / Discocram

Discocram

Discocram. Una discoteca mòbil amb un servei integral i personalitzat per a tot tipus d'esdeveniments.

discocram2014
ratillihoritzontal

Discocram us ofereix una discoteca mòbil amb un servei integral i personalitzat per a tot tipus d’esdeveniments. Els nuvis tindreu un servei de qualitat amb la millor música i el millor muntatge que inclou aquests serveis:

Música en la cerimònia:
Equip de so, microfonia i música en l’entrada de la núvia, anells, testimoniatges, etc.

Música en l’aperitiu:
Equip de música durant l’arribada dels convidats i durant tot l’aperitiu amb una música suau per donar-li un càlid i agradable ambient de situació.

Música en el banquet:
Entrades i lliuraments personalitzats a cada moment amb les vostres cançons favorites: entrada al saló, tall del pastís, lliurament dels nuvis, lliurament del ram, regals als pares, etc.

Música del ball:
Música comercial, ballable, coneguda i amb els millors èxits de l’actualitat i de tots els temps. Discocram vol que balli tothom ja que l’objectiu principal és passar-ho bé i que la música arribi al màxim de gent possible. És per aquest motiu que el repertori inclou cançons conegudes, estàndards i de gustos comuns; sempre personalitzant al màxim el vostre gust d’estils i cançons.

La professionalitat del servei de discoteca mòbil, per a ells, no només és posar música, sinó la serietat que l’esdeveniment exigeix: la imatge, puntualitat, l’estar al vostre servei…són pilars fonamentals en el sistema de treball de Discocram.

El servei inclou equip de so, il·luminació i microfonia.

Altres serveis:

– Projecció audiovisual.
– Karaoke.
– Màquina de confeti, fum i neu.

ralletes-form[1]ico2
Indústria, 224
08041 Barcelona
T. 93 465 55 64
M. 639 70 58 41
www.discocram.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.