/ Barcelona Bridal Week 2017 / Cabotine Col·lecció 2018

Cabotine Col·lecció 2018

Aquesta col·lecció es perfecta per a una dona urbana, desenfadada i actual que, a la vegada, busca també un toc de romanticisme.

Les noves propostes de Cabotine reflecteixen l’estil de vida d’una dona actual, cosmopolita, que gaudeix de cada moment, el vertader luxe de la qual és una vida pausada. Transmet elegància, sensibilitat i frescor, amb una inclinació cap a allò purament natural, que ressalta la bellesa dels seus dissenys.

Les formes més clàssiques es redissenyen en amples faldilles i siluetes confeccionades amb molta cura en jaquard, cloqué i otomán, a la vegada que s’utilitza la seda, crepè i tul per embolicar amb delicadesa siluetes etèries i sublims.

Els dissenys es reinterpreten amb subtils detalls que revelen espatlles nues i sensuals esquenes profundament brodades en fil de plata, cristall i puntes.

Explosió de colors vius, des d’or metal·litzat a sublims empolsats, tot passant per jade, vermell, fúcsia i groc, que aporten frescor i desimboltura a aquesta dona única.

Cabotine aposta per una dona amb molt d’estil, que es sent segura de si mateixa i busca naturalitat, romanticisme i detalls especials en un vestit. Una col·lecció única per a dones úniques.

 

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.