/ Blog / Fanalets voladors per a demanar un desig

Fanalets voladors per a demanar un desig

Una idea que il·luminarà el vostre casament

Com molts sabreu, les nits d’estiu són especials i, fins a cert punt, màgiques. A la gent li agrada divertir-se, ballar, cantar, celebrar aniversaris, casaments i sopar en bona companyia.

Per a què aquests moments únics i irrepetibles siguin encara més especials, sobretot si es tracta d’un casament, arriben des del llunyà orient, els fanalets voladors.

Es tracta d’escriure un desig, encendre el fanalet i fer-ho volar. Una idea diferent i divertida perquè els teus convidats quedin meravellats.

Però, què són i que tenen de particular aquests fanalets?

Aquests fanalets, que han estat utilitzats tradicionalment en celebracions xineses i tailandeses, permeten il·luminar el cel de forma bella i fascinant i estan adquirint gran popularitat a tot el món per a qualsevol classe d’esdeveniment.

En el passat es creia que els desitjos escrits en els fanalets ascendirien al cel i es farien realitat. L’objecte vola durant 20 minuts i pot ascendir més de 1500 metres sense deixar de ser visible al voltant.

El fanalet volador està fabricat en materials ignífugs i biodegradables i el bastidor està fet de bambú (una fusta que es regenera amb rapidesa).

Els fanalets voladors, que constitueixen una alternativa tranquil·la i amable, ofereixen un mitjà segur, senzill i perfecte per a crear una increïble experiència visual en el cel durant el dia del teu casament.

 

farolillos[1]

Comments are disabled

Comments are closed.