/ Fires de Nuvis / Arriba l’edició especial 25 anys del SalóBoda Mataró i Maresme

Arriba l’edició especial 25 anys del SalóBoda Mataró i Maresme

La Unió de Botiguers de Mataró ja està ultimant els preparatius per a l’edició especial 25 anys del SalóBoda Mataró i Maresme celebracions & Esdeveniments.
Aquesta fira especialitzada, que després de 25 anys ja es pot dir que és un dels esdeveniments més consolidats del panorama firal de la comarca i de Catalunya, es portarà a terme els dies 16, 17 i 18 de febrer al Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.

Al SalóBoda, a banda de les celebracions de casaments, com cada any, s’hi podran trobar tots els serveis per a realitzar tot tipus de celebracions i esdeveniments, ja siguin de caire familiar o empresarial, amb més de 60 expositors amb tot el ventall de serveis.
La passarel•la, que es portarà a terme a l’Auditori del TecnoCampus en dos passis el dissabte i dos el diumenge (12:45h i 18:45h), correrà a càrrec de MSM Models dirigida per Magda Simó. A les desfilades hi participen empreses, amb models professionals i amb la presència de moda nupcial, moda per acompanyants, art floral, moda íntima, joieria, perruqueria i maquillatge.

Novetats de l’edició especial 25 anys
La UBM ha aprofitat l’aniversari de l’esdeveniment per estrenar nova imatge i nova pàgina web saloboda.cat.
Amb la intenció de modernitzar la imatge, s’han escollit els pètals de colors, que evoquen els moments més emotius dels casaments i al mateix temps condueixen cap al saló. A més, s’ha incorporat al logotip el número 25, simulant les espelmes d’un pastís per celebrar les noces de plata.
També comptaran amb una ambientació i decoració aèria especial i un recull fotogràfic d’edicions anteriors a l’escala circular d’accés.
Pel que fa a les passarel•les, comptaran amb el grup de DJ’s “Urban Deep Sound” que personalitzaran els espais amb la música més adient fusionant-la amb saxo, violí i percussió.
La companyia d’espectacles La Gralla amb dos xanquers caracteritzats per l’ocasió, amenitzaran l’esdeveniment i rebran els visitants a l’obertura de la fira.
L’edició d’enguany compta amb el patrocini publicitari del Centre Quirúrgic del Maresme – L’Hospital Privat de Mataró, el centre privat de referència en cirurgia al Maresme ubicat al carrer Lepanto 13 de Mataró i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Mataró.

L’Acte Inaugural
La inauguració del SalóBoda serà el divendres 16 a les 19:30 h presidida pel l’Alcalde de la ciutat David Bote i amb representants de l’Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i de la Junta Directiva de la Unió de Botiguers de Mataró com entitat organitzadora.

Horari del SalóBoda
La fira estarà oberta al públic: divendres de 18 a 21h, dissabte i diumenge de les 11 a les 21h. Les desfilades seran dissabte i diumenge a les 12:45h i 18:45h.

 

Més informació a SalóBoda www.saloboda.cat

Comments are disabled

Comments are closed.