/ Blog / Regals originals de boda

Regals originals de boda

Sovint quan intentem fer un regal procurem ser originals i no caure en la monotonia de regalar el que és més típic.
Per trobar un regal original, ja sigui per a home com per a dona, el més important és conèixer a la persona i tenir una bona dosi d’imaginació.

Fer un regal a una persona que coneixes poc pot ser complicat, ja que no saps què li pot agradar. I també, tot el contrari, potser fa tant de temps que coneixes a aquesta persona que és molt difícil fer-li un regal original.

Regalar roba, flors, llibres, música o joies, rarament són regals originals o imaginatius. I el tòpic nadalenc de la corbata com a regal per a ell i el perfum per a ella? Segur que alguna vegada l’hem fet. En determinades ocasions pot ser l’opció més adequada, sobretot amb els regals de compromís, però amb les persones més properes hauríem d’esforçar-nos una mica més.

A l’hora de pensar en el regal hauríem de tenir en compte per a quina ocasió és fa: és una festa nadalenca, el seu aniversari, una celebració de tipus romàntic…

Cal tenir molt en compte qui és la persona que rebrà el regal: què li agrada, quines aficions té, quin és el seu caràcter, que li hem regalat anteriorment (evitar repetir). A més hem de procurar conèixer quins altres regals ha rebut d’altres persones.

El pressupost que tenim és molt important ja que, depenent d’aquest, haurem de fer servir més o menys la imaginació per intentar ajustar-nos.

Ja s’ha comentat que regalar roba, llibres, música o joies difícilment son considerats regals originals. El mateix passa amb els objectes d’electrònica de consum: televisors, equips de música, mp3, etc.

Les flors són un cas similar, però les flors exòtiques, estranyes o difícils d’aconseguir sorprendran amb tota seguretat. A més, a part de flors podem triar regalar plantes vives, però hem de vigilar que siguin fàcils de cuidar. No deixeu de visitar la secció decoració floral.

Regalar viatges o vacances, independentment del lloc de destí, és un encert assegurat. No hi ha dos viatges iguals i podem convertir el regal en una experiència inoblidable. Consulteu la secció agències de viatge i packs romàntics.

Convidar a un sopar especial també pot ser un detall original. Organitza una nit a la òpera, o al teatre, i acaba la nit amb un sopar romàntic en algun lloc destacat, amb vistes al mar o a la muntanya. Visiteu la secció restaurants.

Els detalls fets per un mateix, ja sigui un poema, una polsera, una cançó, una pintura, etc. són molt valuosos i originals. Tenen un valor molt especial i infinitament superior al valor intrínsec de l’objecte. Cal pensar en les habilitats de cadascú i fer-les servir.

Regalar una pàgina web, el seu propi espai a Internet, pot ser una idea molt moderna i original al mateix temps que útil. Per contractar algun serveis de hosting podeu consultar la web www.cat1.net

Una altre idea és sorprendre’l amb una festa amb caricaturistes, barrets de gomaespuma i música. Per començar a preparar aquesta festa tan especial podeu consultar les seccions animació i música.

Si després d’aquestes idees encara no sabeu ben bé que regalar, sempre podeu recórrer a botigues especialitzades en detalls originals o poc comuns, podeu consultar la secció oci i regals i, fins i tot, la secció el convit/detalls.

regals-boda-superman
Foto: JD Hancock / Foter / CC BY

Comments are disabled

Comments are closed.