/ Blog / Llocs per a les fotografies de la boda

Llocs per a les fotografies de la boda

N'hi ha per a tots els gustos

Aprofitar els espais propers: Molts restaurants disposen de jardí, visiteu el vostre restaurant i si té uns jardins macos o bé disposa d’algun espai atractiu aprofiteu-lo per fer-vos les fotografies. Un altre espai que podeu aprofitar són els parcs o jardins propers al lloc on celebreu la cerimònia.

Per als urbanites: Per els amants de la ciutat podeu aprofitar aquest espai per fer-vos les fotografies, ja sigui en el casc antic de la ciutat o bé entremig dels grans edificis. Qualsevol espai és bo per fer-vos les fotos.

Llocs emblemàtics: Vareu començar a sortir davant d’un edifici històric com ara la casa Batlló de Barcelona o et va demanar la mà en un parc de la ciutat. Qualsevol espai que sigui únic per a vosaltres és un bon espai per fer-vos les fotografies.

Espais naturals: Imagina’t les teves fotografies rodejat de natura. Tant pot ser una acollidora cala a prop de mar com enmig d’un bosc.

Per als amants de la història: Per a aquells que us apassiona la història podeu fer-vos les fotografies en algun lloc històric de la vostra ciutat. Si viviu a Tarragona us podeu fer les fotografies a l’amfiteatre romà o si viviu a Besalú sobre el pont.

Sigueu diferents: Qualsevol espai pot ser bo per fer-vos les vostres fotografies. Si us agraden els llibres les podeu fer en ’una biblioteca, o bé si us agrada anar de compres en una botiga o en un centre comercial. Deixeu anar la vostra imaginació.

camara-playa[1]

 

Comments are disabled

Comments are closed.