/ Fires de Nuvis / Tot Nuvis Girona 2015

Tot Nuvis Girona 2015

La 23a edició de Tot Nuvis Girona es convertirà, del 27 al 29 de novembre, en el punt de referència per a les parelles que preparen el seu casament i també per a les persones que volen organitzar qualsevol tipus de celebració, com ara un bateig, una comunió o un sopar d’empresa, entre d’altres. El saló nupcial ocuparà una superfície de 4.000 metres quadrats al Palau de Fires de Girona, on els 122 expositors participants oferiran totes les seves propostes al públic assistent.

Tot Nuvis obrirà les portes el divendres 27 a les 4 de la tarda, mentre que dissabte i diumenge ho farà a les 11 del matí. Es podrà visitar els tres dies fins a 2/4 de 9 del vespre.
El saló, organitzat per Fira de Girona, és una magnífica ocasió per a què els nuvis puguin rebre assessorament personalitzat i també conèixer diferents propostes per a tot allò relacionat amb el seu enllaç, com ara el viatge de noces, els vestits de nuvi i núvia, les invitacions, la música, la fotografia, la decoració floral, la llenceria més fina, les aliances i els diferents serveis de restauració que ofereixen càterings, restaurants, hotels i pastisseries, entre molts d’altres. Tot Nuvis no se centra només en els casaments. Sota el lema ‘Tot celebracions’, totes les persones que vulguin organitzar un acte de qualsevol tipus podran trobar la informació concreta, detallada i de valor per dissenyar la seva celebració.

A banda de conèixer el que proposen els diferents expositors, els visitants podran gaudir també amb els nombrosos tallers i amb les activitats que estan pensades per oferir un assessorament personalitzat. La mostra inclou les tradicionals desfilades, que aquest any s’amplien i es diferencien entre la moda estrictament nupcial, amb desfilades de vestits de núvia i roba de nuvi, llenceria, joies i rams, per una banda, i la moda de celebracions, amb vestits de cerimònia, llenceria, banyadors i altres complements com ara maletes, per l’altra.

El dissabte al matí els visitants podran conèixer les noves tendències i protocol dels casaments (2/4 de 12 del migdia) i les tendències en altres celebracions (1 del migdia), gràcies a Laura Rusiñol, organitzadora d’esdeveniments. Tot Nuvis inclou tres desfilades nupcials (el dissabte i el diumenge a 2/4 de 7 de la tarda i el diumenge a les 12 del migdia), i dues de tot celebracions (el dissabte i el diumenge a les 5 de la tarda), en les quals es presentaran les últimes tendències en moda nupcial i en moda de festa, amb la participació de diferents firmes expositores al saló, així com una presentació i degustació de còctels d’autor (diumenge a la 1 del migdia) a càrrec de Cocktail Time.

El programa inclou l’actuació en directe de la soprano Susanna del Saz, de la companyia Òpera Prima, acompanyada de la també soprano Elena Martinell el dissabte a 1/4 de 7 de la tarda, i en solitari el diumenge a 3/4 de 5 i a 1/4 de 7 de la tarda. Els visitants també podran gaudir amb les exposicions permanents de vestits de núvia de paper de l’Associació de Dones del Coro de Sarrià de Ter, d’ornamentació floral central a càrrec de Flors Laguarda, i de rams de núvia del Gremi de Floristes de Girona.

Més informació a Fira de Girona  www.firagirona.com
 

totnuvis-girona-2015

Comments are disabled

Comments are closed.