/ Gaudí Núvies 2014 / Carla Ruiz Col·lecció 2015

Carla Ruiz Col·lecció 2015

CarlaRuiz

Carla Ruiz presenta True Love, una col·lecció que ens proposa una mirada al passat en busca de l’elegància i del glamour de Hollywood. El caràcter independent, ple de talent i bellesa de Katherine. L’elegància i feminitat de Grace. Un duel de màxim nivell on l’elegància és la veritable triomfadora. Dues versions d’un mateix guió.

“Historias de Philadelphia” i “Alta Sociedad” protagonitzades per dos models de dona amb un nexe en comú: l’elegància més femenina.

L’eix central és la distinció que proporcionen els materials nobles i llaurats, juntament amb la bellesa de vestits inspirats en formes retro, com vestits amb grans faldilles de vol o de línia tubular que ens transporten al glamour de Hollywood de l’època daurada: les dècades dels 40 i 50. Els somnis del cinema es completen amb abrics capa amb espectaculars solapes, vaporosos vestits de nit amb mussolina de gasa, crepès i georgette amb lleugeres faldilles multicapa, clàssics vestits túnica amb infinites obertures i delicades transparències.

La paleta de colors evoca a un viatge en el temps, amb el blanc i el negre de les velles pel·lícules, els tons pastel dels anys 50, com el rosa maquillatge, el verd aigua i el blau lavanda, amb petits tocs daurats amb pigments i encaixos, arribant als tons vibrants més tendenciosos com el vermell de la buguenvíl·lea, el verd herba i el blau retro.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.