/ Gaudí Núvies 2014 / Pronovias Col·lecció 2015

Pronovias Col·lecció 2015

Pronovias

Pronovias crea una nova col·lecció pensada per a totes les núvies, des de les més clàssiques i romàntiques fins a les més modernes o atrevides. El resultat de la nova col·lecció presenta dissenys inspirats en la llarga i sòlida trajectòria de Pronovias, al mateix temps que incorpora les últimes tendències en moda nupcial.

Una de les grans novetats de la nova col·lecció és l’aparició dels colors. El rosa, el préssec i el beix, trenquen amb el blanc i aporten un toc sweet, romàntic i molt diferent per a les núvies que vulguin desmarcar-se del clàssic blanc natural.

Destaca també l’aposta pel mikado com un dels teixits estrella de la col·lecció. Amb un aspecte sedós, aquest teixit noble ajuda a crear siluetes estilitzades i elegants.

Les gases, els crepès i els tuls també s’han utilitzat per elaborar vestits de línies més fluïdes.

Els cossos joia brodats a mà són autèntics tresors artesanals que cobren protagonisme en aquesta col·lecció, i són ideals per les núvies que busquen dissenys rics en detalls. Perles, plomes, lluentons i brodats són alguns dels ornaments que sobresurten de forma delicada. Els escots envolupants són

tendència, així com les esquenes molt treballades i arriscades, i les faldilles amb molt volum i moviment. Al mateix temps, la cotilla redueix la silueta de la dona estilitzant la figura i realçant el bust.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.