/ Blog / Tipus d’invitació

Tipus d’invitació

Quina és la vostra?

A l’hora de fer la invitació de la vostra boda, independentment de l’estil que escolliu, cal que tingueu en compte el text.

Hi ha una sèrie d’elements bàsics que no han de faltar com són: els vostres noms, la data del casament, així com el lloc i l’hora que se celebra.

Si el lloc que heu triat per casar-vos és difícil de trobar seria interessant que acompanyéssiu la vostra invitació d’un mapa amb algunes invitacions.

Hi ha diferents estils d’invitacions, però bàsicament les podríem dividir en dos tipus:

Invitacions convencionals: Són molt recomanables si el vostre casament és de tipus tradicional. Juguen amb tons suaus com els blancs, marfils o bé els colors terra. Estan escrites amb una tipografia senzilla, d’una sola tinta i és habitual destacar les inicials dels dos nuvis entrellaçades entre sí. Si la boda és molt formal és recomanable especificar si es requereix etiqueta o altres exigències en el que fa el vestit.

Invitacions divertides: En podeu trobar de molts tipus i poden ser tan originals i personalitzades com vulgueu: colors vius, il·lustracions, caricatures, formes de tots tipus, etc. És l’opció més escollida per les parelles desenfadades i modernes, per aquelles que celebren un casament civil o simplement pels que vulguin donar una dosi d’humor a la seva boda. Hi ha algunes que contenen algun tipus d’obsequi per als convidats, com pot ser una bossa amb grans d’arròs, per tal que els convidats es comencin a preparar per la celebració. Una de les opcions més modernes és fer la invitació multimèdia, ja sigui mitjançant una web o bé enviant als vostres convidats un cd que contingui una presentació amb la invitació.

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.