/ Bellesa / Cinc consells per depilar-se eficaçment a casa

Cinc consells per depilar-se eficaçment a casa

Encara que sempre hauríem de tenir la pell perfectament depilada, no podem donar-li l’esquena a la realitat i hem de reconèixer que és amb l’arribada de l’estiu quan més pendents estem que aquesta estigui impecable. Per això avui t’oferim cinc senzills consells per depilar eficaçment a casa.

1- Si tens previst depilar-te, exfolia’t preferentment un parell de dies abans (no ho facis el mateix dia, ja que irritaries la pell). Després de la depilació, espera com a mínim un parell de dies abans de tornar-te a exfoliar.

2- Assegura’t que la pell de les teves cames està en perfectes condicions: neta, seca i sense ferides, irritacions o dermatitis.

3- El millor moment per depilar-se és després de l’última dutxa del dia. D’aquesta manera, la pell estarà neta i lliure d’olis o cremes i durant la nit es podrà recuperar mentre descanses.

4- Manté un ordre a l’hora de depilar-te: per cames senceres, comença primer depilant-te les mitges cames, del genoll al turmell. Prossegueix després per les cuixes i acaba amb els engonals.

5- Durant les hores posteriors, evita portar peces ajustades o que puguin fregar la zona depilada -especialment les anglès-, com bikinis o shorts.

Si durant la depilació detectes algun borrissol que es resisteix a sortir, no el toquis gaire i observa de quin problema es tracta. És molt important saber diferenciar entre un enquistament del borrissol, d’una banda, i els pelets que tenen dificultat per sortir, per un altre. En el primer cas, quan el pèl enquistat presenta un granet vermell, és probable que es tracti d’una inflamació o bé de foliculitis (si té infecció). Has de consultar a l’especialista si detectes que et passa això. En canvi, si el pèl té problemes per sortir però no presenta vermellors ni inflamació, es tracta d’una mica més lleu, que solucionareu realitzant exfoliacions suaus periòdicament i hidratant la pell diàriament, per evitar que es ressequi.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

delipacio-boda

Comments are disabled

Comments are closed.