/ Amor / Nadal en parella

Nadal en parella

El Nadal és una època d’alegria i recolliment amb la família, sobretot si és el primer que passeu junts.
Us proposem una sèrie de pautes per a què aquest Nadal sigui molt especial.

Expectatives reals:
El primer que heu de tenir en compte és que gairebé mai les coses surten  tal i com es desitja, per tant és important que les vostres expectatives siguin reals i fàcils d’aconseguir. El desig de que aquest Nadal sigui el millor de tots pot fer que tingueu un estrès injustificat.

Organitza’t per a que tot estigui sota control:
Crea una llista amb les coses que has de fer per i marca’n les prioritats. A més a més, aprofita el temps que tens per a crear una atmosfera perfecta.

No trenquis la guardiola:
Pensa que les coses importants no es compren amb diners.

Compra amb temps:
Les botigues s’omplen de gent els dies abans de Nadal. Procura fer una llista amb els possibles regals i a on comprar-los. Si no tens gaire idea del què li pot agradar, demana-li que faci una llista al Pare Noel.

Un sopar romàntic per a dos:
Una vetllada per a dos no requereix molta preparació: esculliu un menú que us agradi i, prepareu-lo! També podeu invitar a una parella d’amics.

Un viatge especial
Si voleu celebrar el Nadal sols, sense passar cap dia amb la vostra família, podeu fer una escapada. Penseu en un destí que us agradi i reserveu-lo amb temps.

Planeja activitats
Si us quedeu a casa, sols o amb alguns amics, prepareu activitats per fer la nit més entretinguda. Música, jocs de taula, un karaoke… així fareu més cosses que no només obrir regals.

Inicia un ritual
Totes les parelles tenen algun ritual, i ara és el millor moment per començar-ne un. Llegir algun missatge, escriure els desitjos per l’any vinent, fer un brindis mirant-se els ulls…

Seducció nadalenca
Deixa volar la imaginació i prepara les millors postres nadalenques.

nadal-parella
Foto: akatrya / Foter.com / CC BY-NC-ND

Comments are disabled

Comments are closed.