/ Gaudí Núvies 2015 / Patricia Avendaño Col·lecció 2016

Patricia Avendaño Col·lecció 2016

patricia-avendano-2015

FIORI és la nova proposta de la dissenyadora, una col·lecció que busca sorprendre i emocionar, recuperar l’etapa de l’alta costura en la moda i traslladar-la als seus nous models de núvia i còctel que continuen respirant l’essència i saber fer de Patricia Avendaño.

La col·lecció FIORI manté l’estil que caracteritza a la dissenyadora però va un pas més enllà en la seva trajectòria amb una col·lecció molt rica en detalls, encaixos,pedreries i superposicions.

La núvia de Patricia Avendaño és, abans que res,una dona exquisida i elegant que busca ser fidel a la seva personalitat quan porta el seu vestit de núvia. Teixits molt rics, amb volum, organça brodada, piqués, otomà, encaixos, brocats i flocats,tots ells amb incrustacions de pedreria,brodats o bandes i caigudes en diferents colors.

Vestits en gassa en els que les faldilles, plenes de talls, prenen vida amb el moviment o la utilització del suau tul de seda, són algunes característiques de la col·lecció de núvies que presenta Patricia Avedaño.
La firma incorpora en aquesta col·lecció algunes peces confeccionades amb un nou teixit que aporta una gran frescor als dissenys; el lli amb lúrex de plata.

Per a la núvia, bandes i caigudes en diferents colors: rosats, verds aigua i grisos perla que aconsegueixen suavitzar els vestits. Pels vestits de festa, la dissenyadora ha optat per una àmplia paleta de colors: vermells, blaus i verds plata que aporten l’aire únic i inconfusible de la firma.

Els principals teixits de la col·lecció són els nobles, el guipur i les sedes naturals, combinades amb encaixos molt elaborats i brocats estampats i llisos.

Les superposicions, la pedreria i les aplicacions com les Hlors d’organza de seda sempre presents en cada col·lecció, complementant els detalls dels vestits, aportant un punt de fantasia i delicadesa al disseny.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.