/ Barcelona Bridal Week 2016 / Patricia Avendaño Col·lecció 2017

Patricia Avendaño Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com
La nova proposta de la dissenyadora Patricia Avendaño és una col·lecció que busca en els seus orígens per crear peces renovades.

Núvies

Patricia Avendaño s’inspira en els teixits al dissenyar els seus vestits. Núvies clàssiques amb tocs moderns que arriben de la mà de cossos amb textures inesperades o colors fora del comú.

En aquesta col·lecció, teixits com el neoprè o el punt de seda competeixen amb els clàssics brodats rústics i amb encaixos efecte tatuatge. Patricia Avendaño no deixa de costat les sedes, els tuls i el crepè per crear la núvia somiada.

Els clàssics blanc, ivori, os, etc. desfilaran al costat de novetats com el celeste o el verd aigua. Les faldilles estampades seran el toc colorista de la col·lecció de Núvia.  Faldilles amb volum, ajustades o amb volants seran les companyes de multitud d’escots. Com a novetat destaca un vestit curt per a les núvies més atrevides.

Festa

El color que emana de qualsevol paisatge és la inspiració d’aquesta col·lecció de festa en la qual destaca la tornada als orígens de Patricia Avendaño; els seus ja famosos vestits amb volants.
El crepè, com a protagonista, va de la mà de tuls, sedes i organdís. Flors, flors i més flors, una explosió de color que omplirà les festes, bodes i catifes vermelles.
Els escots estan pensats per adequar-se al tall de cada vestit. Volants amb una espatlla a l’aire, volum amb paraula d’honor. Somnis fets realitat.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.