/ Bellesa / Aquesta tardor el maquillatge atorga poder a la dona

Aquesta tardor el maquillatge atorga poder a la dona

Els ulls són els protagonistes indiscutibles del maquillatge de tardor. Ulls fumats inspirats en els tons de les fulles dels arbres. Encara que, com podeu observar en les fotografies, no resten protagonisme a uns llavis rics i potents. El més indispensable: ungles en tons foscos gairebé negres.

El maquillatge d’aquesta tardor es declina en tons vermells, marrons i “foscos gairebé negres” i ofereix uns looks luxosos, treballats i potents que fugen de la discreció. El resultat és una imatge de dona poderosa, elegant, que mira cap endavant segura de si mateixa.

Per aconseguir aquesta imatge, els ulls es maquillen en tons marrons (Dior, Yves Saint Laurent, Givenchy, Chanel), vermellosos (Chanel) i negre (Armani, YSL), amb tocs daurats, violetes, bordeus, cassis o rosa. Les ombres es treballen en la parpella superior fins a la cella amb un joc de llum i ombra, i amb contundència i, alhora, suavitat difuminada en la parpella inferior per aconseguir un efecte fumat que centra totes les mirades als ulls.

Malgrat la riquesa de maquillatge dels ulls, els llavis no es vesteixen amb discreció, al contrari: es maquillen amb tons vermells i roses potents, ben delineats i rotunds. El to estrella d’aquesta tardor per llavis, que es pot veure també en bosses, sabates i altres complements de moda, és el Borgonya, un vermell fosc amb matisos castanyers, porpres o grisos perfecte per lluir en aquesta època. De fet, els colors de la paleta de maquillatge d’aquesta tardor remeten als colors de la natura: a les fulles dels arbres, la terra humida, els dies plujosos …

Les ungles prenen tant protagonisme aquesta temporada que semblen convertir-se en un accessori de moda més. Es maquillen en tons molt foscos, gairebé negres. Gairebé, perquè encara que veurem ungles lacades en negre, la tendència aposta pel color. Blaus i granats són els més buscats. Però us ho explicarem en detall en un proper post, ja que creiem que s’ho mereixen.

Per a les que no s’atreveixen amb colors tan potents, poden maquillar les ungles en tons rosats i ivori.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

dona-poderosa

Comments are disabled

Comments are closed.