/ Bellesa / Bronzejat durador: el gran repte beauty del final de l’estiu

Bronzejat durador: el gran repte beauty del final de l’estiu

Durant els últims cops de cua de l’estiu, assumim un gran desafiament de bellesa: perllongar el bronzejat tant com sigui possible. La pell daurada senti genial amb qualsevol outfit per fer plans per la ciutat, per anar al casament que tens al setembre, i fins i tot per tornar a la feina (fes-me cas: la rutina arriba millor, si tens l’empremta de l’estiu a la teva pell) . Així que ara que tenim una bonica pell daurada, ens hem de resignar a acomiadar-la? Res de resignacions, podem retardar l’adéu al bronzejat fins a l’arribada de la tardor, si saps com fer-ho. En aquesta entrada, et donem les claus per mantenir el bronzejat.

El gran desafiament: pell daurada per més temps
En primer lloc, tingues en compte que el millor bronzejat és el resultat d’una exposició a la radiació solar controlada (amb protectors solars adequats a les necessitats de la teva pell) i progressiva. Cada un aconsegueix un to de bronzejat, així que no t’obsessionis. I per a res és una bona opció suprimir els protectors a la recta final de l’estiu per aconseguir una pell més bronzejada: només aconseguiràs danys en la teva pell. Un cop t’hem advertit del que NO has de fer, et presentem alguns gestos que SÍ són molt recomanables per mantenir el bronzejat.

  • Hidrata profundament la teva pell. Com ja et vam comentar a Hidratació i exfoliació, la recepta per mantenir el bronzejat, durant l’estiu, la teva pell pateix molta sequedat i si està deshidratada s’esquerda, es queda sense vida i arribes a perdre capes de bru.
  • Exfolia, una o dues vegades per setmana. Per aconseguir un bronzejat uniforme és imprescindible que netegis la pell de cèl·lules mortes i d’imperfeccions. Així, la dermis està perfectament condicionada per rebre les locions hidratants i els autobronzejadors.
  • Confia en l’after sun. Reparar la teva pell després de l’exposició solar és un hàbit indispensable per lluir un bronzejat saludable i durador. Pots tornar a fer una ullada a After sun, el premi que la teva pell es mereix després del sol.
  • Aposta per sublimadors amb partícules daurades. Ofereixen un acabat deliciós a la teva pell, com un halo de seda, que potencia el bronzejat.
  • Els autobronzejadors són grans aliats. Aquests cosmètics garanteixen un bronzejat durador alhora que intensifiquen el to, aconseguint resultats naturals.
  • Prepara una infusió de te per al teu rostre. Es tracta d’un dels grans tips per perllongar la pell daurada. Renta la teva cara amb la infusió i aplica després la teva crema habitual i aconseguiràs un aspecte increïblement estiuenc.

Font: AMIC / Belleza Activa

Comments are disabled

Comments are closed.