/ Blog / Distribució de les taules per una boda

Distribució de les taules per una boda

Fer que tots els convidats es trobin còmodes i a gust el dia del vostre casament resulta molt difícil.

La distribució dels convidats, s’acostuma a fer en taules d’entre 8 a 10 comensals cadascuna i és una de les tasques més complicades de l’organització.

La taula presidencial

La ubicació de la taula presidencial dependrà de la forma que tingui el saló, ja que s’ha de posar de forma que la majoria de convidats puguin veure els nuvis.
En la taula presidencial s’acostumen a seure els pares amb els nuvis, formant una taula de 6 persones. Encara que tot depèn de vosaltres.
La forma tradicional de seure en la taula tradicional és:
Mare núvia — padrí — núvia — nuvi — madrina — pare nuvi

Si algun dels pares estan separats i no hi ha bona relació, és preferible que cada pare formi taula amb la seva família i amics. Els nuvis poden formar taula amb els germans, amics i cosins. D’aquesta manera s’obtindrà un ambient més agradable i sense tensions on tothom podrà gaudir del banquet.

La taula pot ser rectangular, ovalada o rodona.
Darrerament la tendència més utilitzada és la rodona, de la mateixa forma que la resta de taules. També podeu asseure a tothom en una mateixa taula en forma de U.

Les taules dels convidats
Per a posar les taules en el saló, s’ha de tenir en compte la posició de la taula presidencial, les taules més properes estaran reservades als familiars i amics dels pares i dels nuvis.

Cal tenir en compte que les taules dels convidats acostumen a ser taules de 8 a 10 persones. Per tant hem de procurar formar grups que tinguin una relació familiar o d’amistat.
Una altre forma d’ubicació és seure als convidats barrejant familiars i amics. D’aquesta forma es fomenta que tothom es conegui i es relacioni.
Si hi ha nens, els podeu posar en una taula conjuntament amb altres nens de les mateixes edats en les taules més allunyades o bé seure’ls amb els pares.

Com enumerar les taules: Per distingir les taules entre si, es poden enumerar a l’estil clàssic, amb números, però també es pot fer de forma original, anomenant les taules amb noms o fotografies maques de diferents flors, països, o qualsevol altre tema que tingui relació amb vosaltres.
Protocol dels convidats: Una setmana abans del dia del casament haureu de facilitar al restaurant el llistat de convidats. Per fer-ho podeu fer el llistat per ordre alfabètic i per altra fer un llistat per odre a les taules.
El protocol de les taules s’acostuma a posar en una zona estratègica de la zona de cocktail, per a que tots els convidats ho sàpiguen abans d’entra-hi.
Aprofita per fer un protocol divertit i presentar-lo de forma diferent. Sorprendràs a tothom.

 

gran-mesa-boda[1]

Comments are disabled

Comments are closed.