/ Blog / Bodes temàtiques

Bodes temàtiques

Apunteu bé aquestes idees

Una de les formes per personalitzar la vostra boda al màxim és celebrar una boda temàtica, és a dir una boda que tot giri al voltant d’un tema determinat i que per a vosaltres sigui important.

El vestit de núvia: Escolliu aquell vestit amb el que més us identifiqueu. Per exemple si voleu celebrar una boda medieval, escolliu un vestit d’aquest tipus, o si voleu fer una boda entorn al mar, podeu triar el blau claret com a color del vostre vestit de núvia.

El vestit de nuvi: De la mateixa forma que la núvia, el noi pot triar un vestit que faci referència al tipus de boda que es vol celebrar.

El lloc de la cerimònia: El lloc on us caseu també és important. Si voleu fer una boda temàtica sobre el mar, podeu casar-vos en un vaixell a alta mar. Només cal que penseu quin és el lloc més apropiat per a casar-vos. Penseu que a Estats Units està de moda casar-se en llocs diferents, com pot ser un parc d’atraccions o bé un centre comercial.

El lloc del convit: Heu pensat on fareu el banquet de la boda? Depenent de la temàtica podreu escollir un lloc o un altre, per exemple si voleu una boda medieval podeu triar un castell o bé al mig d’un bosc amb una carpa.

El menjar: Quin tipus de menjar servireu? Si voleu fer una boda regional, per exemple una boda amb la temàtica de Catalunya podeu triar de postres un pastís de crema catalana.

Les invitacions: El seu disseny de les invitacions també és important. Si voleu fer una boda cultural podeu fer les invitacions en forma de llibre.

Els convidats: Podeu demanar als vostres convidats que vagin vestits d’una determinada forma. Per exemple, si voleu fer una boda medieval que vagin vestits de l’època, o bé demanar que vagin vestits del color que escolliu.

Els detalls pels convidats: Heu pensat en quin detall oferireu als vostres convidats? Si la vostra boda gira entorn la informàtica podeu regalar un llapis de memòria, per exemple.

La música: La música que posareu a la cerimònia, a l’aperitiu, a la vostra entrada al saló, en el banquet… també és important.

L’animació: Podeu contractar algun servei d’animació per personalitzar molt més el vostre casament. Per exemple, si voleu celebrar un casament medieval podeu contractar els serveis d’un caricaturista que vagi vestit de l’època o bé podeu fer un torneig medieval. Si la temàtica escollida és la màgia podeu contractar els serveis d’un mag.

Petits detalls:
Penseu que hi ha petits detalls que també podeu personalitzar, per exemple el coixí de les aliances, si voleu fer una boda esportiva, podeu utilitzar un coixí amb l’escut del vostre equip preferit, o bé si voleu fer una boda Disney utilitzar un peluix amb la forma d’algun personatge per portar les vostres aliances. Altres objectes per personalitzar són: els noms de les taules, els detallets en els lavabos, els ninots del pastís…

Algunes temàtiques per a personalitzar la boda són:
Sobre països o costums diferents: Hawaiana, Japonesa, Mexicana, Irlandesa, etc.
Sobre dates especials: Primavera, tardor, estiu, hivern, nadal, sant velantí, halloween, etc.
Sobre colors: Boda verda, boda vermella, boda groga, etc.
Sobre professions: Metges, Pastissers, Informàtica, etc.
Sobre natura: Mar, muntanya, flors, cel, etc.
Sobre èpoques històriques: Medieval, anys 20, renaixement, victoriana, etc.
Sobre hobbies: Música, cultura, llibres, pel·lícules, esport, etc.

 

boda-medieval[1]

Comments are disabled

Comments are closed.