/ Blog / Propostes de Cossetània per Sant Jordi

Propostes de Cossetània per Sant Jordi

Vols que el teu nuvi, i el teu futur marit, et faci uns plats boníssims? Aquí tens algunes propostes per Sant Jordi, els llibres destacats de l’editorial Cossetània:

Cuina de Divendres
El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l’Espartac Peran i tota la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres.
http://www.cossetania.com/cuina-de-divendres-1727

Cupcakes
50 receptes
En aquest llibre hi trobareu 50 receptes de cupcakes: des dels gustos més originals fins als més tradicionals. Hi descobrireu cupcakes decorats amb or, amb fondant o amb simple deliciosa merenga. No només són receptes, són 50 gustos, 50 idees, 50 combinacions excel·lents.
http://www.cossetania.com/Cupcakes-1723

La Riera. Les tapes de la Barra del Port
En aquest recull hi trobareu receptes que, a través de la innovació i de la tradició, presenten un equilibri perfecte. En les elaboracions hi trobareu de tot i més, de la mà de l’Ernest i en Sergi, dos germans que no poden ser més diferents i que s’embarquen junts en l’aventura de La Barra del Port, més que un flamant restaurant de referència de la sèrie La Riera, de TV3.
http://www.cossetania.com/la-riera-les-tapes-de-la-barra-del-port-1674

Les millors coques catalanes
En el món de la cuina catalana les coques ocupen un lloc privilegiat. A la Mediterrània hi ha coques per tot arreu, les més conegudes de les quals són les pizzes italianes, però nosaltres també en tenim, de totes menes, i amb molta més varietat. N’hi ha de recapte, de tomata, de ceba, de trempó, de sobrassada, d’espinacs, de pèsols… En aquest llibre en trobaran vostès dos centenars, entre coques i panades, totes molt tradicionals i ben vives encara.
http://www.cossetania.com/les-millors-coques-catalanes-1703

Barcelona. 50 meravelles del Modernisme
Façanes ondulants, muses que ens criden des de les parets, espectaculars cobertes brillants sota el sol, fanals, bancs, portes, parcs i monuments increïblement bonics embelleixen la ciutat del 1900. A Barcelona: 50 meravelles del Modernisme el lector es passejarà des de la Sagrada Família i el Park Güell fins a cases particulars com la Pedrera, el palau Güell o les cases Batlló i Amatller, passant per fàbriques, hospitals, esglésies i escoles que van modernitzar la capital de Catalunya, amb la fusió de bellesa i funcionalitat.
http://www.cossetania.com/barcelona-50-meravelles-del-modernisme-1731

Polseres amb gomes elàstiques

Aquest llibre t’ajudarà a crear les teves joies amb gomes elàstiques de colors: braçalets i anells, amb una gran varietat de formes i colors.
A més, et permetrà descobrir nombrosos models personalitzats i també compartir-los i intercanviar-los amb els teus col·legues.
http://www.cossetania.com/polseres-amb-gomes-elastiques-1700

Més informació a la web de Cossetània www.cossetania.com

 

 

 

cossetania2015santjordi

Comments are disabled

Comments are closed.