/ Blog / Boda de matí, o boda de nit?

Boda de matí, o boda de nit?

Un cop heu pres la decisió de casar-vos, heu de pensar si voleu celebrar la boda pel matí o per la tarda. Penseu que quan aneu a preguntar, ja sigui al lloc a on celebreu la cerimònia com a on feu el convit, una de les primeres coses que us demanaran, a part del dia, és l’hora.
Coneix que heu de tenir en compte a l’hora d’escollir si us voleu casar pel matí o per la nit.

 

Època de l’any: Si et cases a l’estiu és millor de nit, ja que no fa tanta calor, a més segurament tindràs llum de sol fins entrar al saló. Si et cases al hivern és millor de matí, ja que el sol és pon més aviat i per la nit acostuma a fer més fred.

Tipus de convidats: Si la majoria dels teus convidats són gent gran o nens és millor casar-se al matí, ja que s’acostumen a cansar menys i a més ho poden gaudir molt més. Si els teus convidats són gent jove o de mitjana edat, un casament de nit és ideal.

Tipus de casament: Generalment, es té la idea de que un casament de nit és molt més formal que un de dia.

Disponibilitat del lloc on es celebra la cerimònia: Si vols casar-te en un lloc, i en un dia concret, pregunta els seus horaris per aquell dia.

Disponibilitat del restaurant: Hi ha restaurants que celebren bodes de matí i bodes de nit, pregunta la disponibilitat del que t’agrada. A més cal pensar que hi ha restaurants que tenen una hora de finalització del servei.

Duració de la boda: Casar-se pel matí té l’avantatge de que la boda pot durar tot el dia, però com a contrapartida, tant els nuvis com els convidats han de matinar.

 

rellotge800x450

Comments are disabled

Comments are closed.