/ Blog / Boda a la platja

Boda a la platja

Hi ha molts llocs on celebrar la boda, però potser un dels més romàntics és en una platja, a on la sorra, el so de les onades, una posta de sol impressionant i l’horitzó infinit farà que el dia de la teva boda sigui únic i inoblidable.

 

Com s’ha d’anar vestit
La moda ad lib (estil eivissenc) pot ser un dels vestits més apropiats per assistir a una boda a la platja, sobre tot si afegeixes algun complement hippie (flors al cap, collars, arracades, etc.)
Un dels problemes típics d’aquest tipus de boda és el calçat, és millor que aneu amb sandàlies o sabates planes, eviteu els talons alts i molt fins.
En resum, opteu per un estil informal, natural i fresc.

Tipus de boda
Existeixen diferents opcions per a celebrar la teva boda a prop del mar, algunes d’aquestes són:

Celebreu la cerimònia en un altre lloc i el banquet a prop del mar: Podeu escollir un hotel o un restaurant que estigui situat a prop del mar. Tot i que es perd l’essència d’una boda a la platja, l’organització és més senzilla i no comporta  tantes despeses.

Celebra tota la boda a la platja:
Una altra opció és celebrar la cerimònia i el banquet a la platja. Cal tenir en compte que algunes platges són públiques i no es permet celebrar bodes, per això cal preguntar pels permisos pertinents. Hi ha parelles que opten per llogar algun bar a la platja i celebrar el banquet, aquest tipus de bars tenen poca capacitat i, per tant, la boda pot ser molt més íntima i familiar. Com a inconvenient principal és que és més fàcil que gent de fora s’afegeixi a la festa sense demanar permís.

Celebrar la cerimònia a la platja i el banquet en un lloc proper: S’han de tenir en compte els permisos que s’han de demanar per celebrar la boda a la platja. Penseu que hi ha restaurants que ofereixen la possibilitat de casar-se en una platja propera, o en un lloc molt a prop del mar (o amb vistes al mar) i el convit en el restaurant.

Per a que estigueu molt més tranquils pel tema dels papers podeu contractar els serveis d’una empresa d’organització de bodes, ja que s’encarregarà de fer tots els tràmits davant de l’administració.

Alguns consells a tenir en compte
Assegura’t de tenir tots els permisos necessaris per a celebrar la boda a la platja. Celebra la boda millor per la tarda, ja que el sol pot fer que la sorra estigui molt calenta.
Fes una llista dels teus convidats, pensa si hi ha moltes persones grans que els hi costi caminar per la sorra.
Tingués en compte el tipus de platja (de sorra, de roques, etc.)
Procura no celebrar la boda on trenquin les onades, ja que el so pot molestar durant la cerimònia.
Vigila amb els insectes.
Pensa bé en la data de la boda, existeixen algunes platges que permeten celebrar bodes fora de temporada. Tot i així procura escollir mesos poc plujosos i que no faci massa fred.
Busca una altre alternativa  on celebrar la boda en cas de pluja. Algun lloc cobert a prop de la platja on volíeu celebrar el casament.

boda-platja

Foto: shutupyourface / Foter / CC BY-NC-ND

Comments are disabled

Comments are closed.