/ Blog / Com ser una parella feliç

Com ser una parella feliç

Ara cal posar-ho en pràctica

Per fer que la vostra relació de parella funcioni, s’ha de treballar dia a dia. Alguns dels elements que s’han de tenir en compte són:

  • La comunicació: És l’ingredient imprescindible per fer que la vostra relació funcioni. Procura explicar més com et sents i quines són les teves il·lusions, preocupacions, alegries i pors.
  • Escolta: És l’altra cara de la comunicació. Cal que sàpigues escoltar amb molta atenció i interès el que t’explica la teva parella. Si no saps escoltar mai entendràs com és. Cal que coneguis el que necessita per ser feliç i fer tot el possible per oferir-li.
  • La comprensió: Neix de la comunicació i de l’escolta. Si no hi ha comprensió entre tots dos, la relació no pot arribar enlloc. És imprescindible que existeixi una afinitat entre vosaltres. En totes les parelles hi ha problemes, la comprensió us pot ajudar a ser més tolerants i madurs per solucionar les vostres dificultats.
  • L’amor: És la base sobre la que va néixer la vostra relació. És un sentiment que s’ha de demostrar en tot moment, tant si passeu per una bona època com una de dolenta. Amb el pas del temps, la falta d’efecte, pot fer que les parelles acabin trencant. És molt important cuidar el vostre amor.
  • Ser estimat: Tant indispensable és estimar com ser estimat, per això cal sentir-se estimat. L’amor ha de ser mutu, un sentiment per donar i rebre constantment.
  • La sexualitat: L’atracció física és imprescindible per a que dues persones tinguin una vida sexual satisfactòria i creativa. El sexe no ho és tot, però si que és important. Per ser feliços, tots dos heu de poder satisfer les seves necessitats.
  • La confiança: Si no existeix una confiança reciproca amb la parella, la relació no funcionarà. És important que es faci vida de parella, però també per separat, no cal oblidar que una parella està formada per dues persones independents.
  • La llibertat: Una parella no és un contracte d’esclavitud. Per tant, s’ha de ser tolerant amb la parella i permetre que tingui els seus moments de soledat, uns moments en els que pugui fer el que vulgui.

 

lovelove[1]

Comments are disabled

Comments are closed.