/ Blog / Lluna de mel :: com trobar informació del destí

Lluna de mel :: com trobar informació del destí

Apunteu bé!

Abans de visitar qualsevol lloc sempre és recomanable documentar-se sobre la història, els costums, els monuments importants, les ciutats per visitar, la realitat social, la situació actual, etc. Aquesta informació us permetrà entendre molt millor el que veureu i trobareu durant el viatge.
Avui en dia, les fonts d’informació sobre viatges són infinites. Sovint el problema és l’excés d’informació, per aquest motiu és important saber filtrar la informació per quedar-vos amb aquella que realment és útil per a vosaltres.

Per trobar informació podeu consultar:

Guies de viatge: Una bona guia de viatge és l’eina indispensable per un viatger independent, abans i durant el viatge, ja que acostumen a tenir informació pràctica i actualitzada. Per a cada destí acostumen a haver-hi guies de diferents editors.

Internet: És un recurs molt important per a trobar informació de qualsevol lloc del món. Donat que hi ha molta informació és aconsellable que consulteu webs oficials i que tinguin continguts actualitzats.

Viatgeteques, biblioteques públiques o llibreries especialitzades en viatge: Trobaràs guies de viatge i tota mena d’informació sobre països. A més en alguns llocs organitzen xerrades sobre països o zones del món concrets.

Salons de Turisme, Oficines de Turisme i Consolats.

Literatura de viatge: Les novel·les sobre viatges ens poden ajudar a conèixer el país des d’un punt de vista molt diferent.

Altres viatgers, amics o familiars, que hagin visitat o que coneguin el lloc.

aviollunademel

 

Comments are disabled

Comments are closed.