/ Blog / Marsala, el color de l’any 2015

Marsala, el color de l’any 2015

El color del 2015 té nom de vi: Marsala. Un color natural fort de vi vermell tipus bordeus amb pinzellades marró terra que ha estat escollit per Pantone com el color estrella de l’any que comença. Descobreix on podem trobar-lo i com combinar-ho.

Marsala és un to subtilment seductor, que ens atreu cap a la seva càlida abraçada. Mentre que el color de l’any 2014 Pantone 18-3224 radiant orquídia encoratjava la creativitat i la innovació, Marsala enriqueix la nostra ment, cos i ànima, traspua confiança i estabilitat. És un to elegant universalment atractiu i es tradueix fàcilment a la moda, la bellesa, el disseny industrial, els mobles per a la llar i els interiors.

Encara que a simple vista sembla difícil de combinar, la veritat és que casa a la perfecció amb molts colors i és realment afavoridor. A més, els seus matisos en mat i brillant amb reflexos metàl·lics donen molt de joc.

Com combinar-lo

És un color increïblement versàtil per a la bellesa. Marsala és un to atractiu i sofisticat que afavoreix molts tons de pell. Combina de manera exquisida amb barreges monocromàtiques de colors rosa préssec, i destaca en contrast amb tons metàl·lics d’or envellit, cosa que permet diverses opcions de llapis de llavis i colorets. Marsala il·lumina una gamma de combinacions de colors fumats-neutrals, per la qual cosa és una ombra d’ulls de color captivador que es pot usar des del matí fins al vespre. Afegir una capa de bronze per a una mirada dramàtica que s’adapti a qualsevol color d’ulls, o utilitzar Marsala com un toc final a les ungles.

Des de Max Factor expliquen que “el to Marsala donarà molt joc. Prova d’això és que aquest to ja és tendència cada temporada i es segueix reinventant amb diversos matisos, A més, és el color perfecte per combinar i senta bé a tot tipus de pell”. A més de ser perfecte per marcar pòmuls amb un aspecte saludable i natural, ens comenten que “per maquillar els llavis, el to Marsala encaixa en la tendència de llavis ‘vamp’. Aquest any estan de moda més que mai els llavis cridaners, perfectament maquillats i amb un color atractiu que potenciï els nostres trets”.

Més informació a Pantone  www.pantone.com/pages/index.aspx?pg=21163&

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

color-marsala

Comments are disabled

Comments are closed.