/ El Convit / Turó del Sol

Turó del Sol

Turó del Sol. Un espai únic on terrasses, jardins, bosc i mar estan en plena harmonia creant una màgia especial.

turodelsol2014
ratillihoritzontal

Celebreu les vostres noces al Turó del Sol, un espai singular envoltat de naturalesa en el qual el sol mediterrani omple cada racó, cada terrassa, i es fonen el bosc i el mar.
Es tracta d’una gran finca de 50.000 m. dedicada en exclusivitat a celebracions íntimes i familiars com a noces, comunions, etc. Està situada al municipi de Sant Vicenç de Montalt, en ple Maresme, terra de cultura gastronòmica i vinícola, entre boscos i platja, i al costat del camp de golf.

Cerimònies civils amb encant
En els seus jardins privats entre fonts i palmeres una cerimònia civil tindrà un protagonisme especial. Personalitzen la vostra cerimònia amb vosaltres i la complementen amb detalls de glamur: cocktail per brindar pels nuvis, pètals de rosa, música, i flors…

Jardins de somni
El Turó del Sol té un entorn privilegiat amb 3.000 m2. de jardins amb fonts, palmeres, plantes multicolor, racons de gran bellesa i camins en els quals perdre’s, tot això a la vostra disposició per a aquest reportatge fotogràfic que guardareu per sempre. Jardins d’ús exclusiu.

Salons i restauració pròpia
Al Turó del Sol trobareu unes sales amb vistes a uns jardins de somni. Una celebració en exclusiva sense horaris d’entrada o sortida. Capacitat de sales fins a 300 comensals. Ofereixen una cuina Mediterrània i de mercat que el seu xef selecciona amb manyaga.

Belle époque
Al Turó del Sol trobareu detalls de fantasia i bon gust. Podreu gaudir de la decoració de les seves sales exclusives per als nuvis, inspirades en un ambient romàntic i de diferents serveis. Deixeu-vos portar …i els sentits us transportaran a una altra època.

Compten amb pàrquing privat i servei de vigilància, i amables hostesses que us donaran la benvinguda i us atendran sempre que ho necessiteu. També podeu contractar el servei de fotografia i vídeo amb els millors professionals i posar un bon Dj al vostre banquet. I no oblideu que teniu l’opció de posar una deliciosa fondue de xocolata a la boda!

ralletes-form[1]ico2
Crta. Sant Vicenç de
Montalt km 0,7
08394 Sant Vicenç de
Montalt
T. 93 791 12 74
T. 93 791 32 74
www.turodelsol.com

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.