/ Agències de viatge / Promoviatges

Promoviatges

Mas de Sant Lleí. Silenci, natura, pau, història, romanticisme, poesia i elegància.


ratillihoritzontal

Promoviatges neix l’any 2000 de la mà de professionals amb una llarga experiència en el món dels viatges. Ells us poden ajudar a escollir la destinació, la ruta, els allotjaments i fins al més petit detall del vostre viatge de noces!
Tot això amb el màxim compromís, per aconseguir fer realitat el vostre somni perquè sigui una experiència única i irrepetible.

L’experiència que tenen organitzant els seus grups de productes propis, tant per a les vacances com per a serveis a empreses i organització de congressos i convencions arreu del món, els ha proporcionat una xarxa de contactes molt sòlida que utilitzen per preparar tots els viatges que fan a mida per a nuvis. Això els permet màxima flexibilitat tant en formats de viatge com en preus.

A l’apartat de nuvis de la seva web www.promoviatges.cat trobareu algunes de les millors ofertes que hi ha actualment al mercat, però no dubteu a fer-los saber què us interessa i us fa il·lusió, ells buscaran la millor opció per a vosaltres!!

I si necessiteu només els bitllets d’avió o hotel, podeu comprar-los tranquil·lament a la seva botiga on-line amb la garantia de tenir el millor preu disponible i la seva assistència 24 hores per a emergències en viatges.

I si feu la vostra reserva abans del 31 de desembre del 2013, tindreu 2 avantatges exclusius per ser usuaris de Guianupcial:

· 5% de descompte (acumulable a totes les ofertes de compra anticipada de TOUR OPERADORS I CREUERS).
· Sense despeses d’anul·lació fins a 28 dies abans de l’inici del viatge*.

*excepte productes amb condicions especials de contractació i tarifes aèries de compra anticipada amb despeses de canvi o anul·lació. Preguem consultin condicions.

 

 

ralletes-form[1]ico2
Arimón,60-64
08202 Sabadell
T. 93 748 43 30

Passeig de Gràcia, 55 5è 4ª
08007 Barcelona
T. 93 453 10 14
www.promoviatges.cat

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.