/ Bellesa / Descobreix els trucs i productes de maquillatge d’aquest estiu

Descobreix els trucs i productes de maquillatge d’aquest estiu

Maquillar la cara a l’estiu té les seves fórmules i trucs perquè el resultat sigui una cara sana i d’aspecte natural. T’expliquem com aconseguir-ho amb els productes estrella de la temporada.

El maquillatge d’estiu només té una clau: potenciar el bronzejat. Tant en una pell morena com en una blanca. El truc està en no intentar aconseguir un color que mai es tindrà a través del maquillatge i moure en una gamma de tons acord amb el teu cutis.

Pell clara
En una pell clara, encara sense bronzejar o que es torna vermell fàcilment i no es posa morena, cal començar aplicant una base de maquillatge lleugera i transparent amb un subtil to bronzejat que unifiqui la pell. Res de bases de maquillatge marrons, foscos o oclusius, crearia un efecte “careta”. No cal intentar aconseguir el moreno amb el maquillatge, encara que sí es pot recórrer als autobronzejadors facials si es busca un efecte ràpid de pujada de color.

L’ideal en les pells clares són els fons o gels transparents o amb un toc de color i amb partícules daurades i nacrades, que creen llum sobre la pell. S’aplica després pólvores de sol en un to també clar i daurat, concentrant-se en el nas, front i mentó, els llocs on abans s'”agafa” color. Perquè en aplicar no dipositis massa producte a la cara, cal passar la brotxa pels pols i, després, donar un parell de copets perquè caigui el sobrant abans de dipositar-los a la cara amb lleugers tocs, mai arrossegant com si pintàram. Si el to és molt daurat, uns tocs en els pòmuls donaran llum a la cara o, si es vol, pot usar-se un altre to més lluminós i nacrat en aquesta zona.

Pell morena
Un cutis bru o ja bronzejat sol presentar sequedat i falta de llum, de manera que cal donar-li uniformitat, allisar i donar-li vida. Necessita una base de maquillatge molt hidratant en el mateix to que la pell o gairebé transparent, també amb partícules daurades per potenciar el punt solar.

Uns pols de sol un punt més foscos realçaran el bru i donaran un aspecte mat a la pell, especialment si els apliquem des de la part baixa de les galtes cap a la templa. En els pòmuls, un toc albercoc o terracota clar donarà un aspecte sa i accentuarà el bronzejat.

Els nostres imprescindibles

♥ Couture Palette Mauresques d’Yves Saint Laurent. Tons terra i matisos marrons amb un toc de préssec i un altre de groc lluminós conformen aquesta paleta d’ulls que completa qualsevol look bronzejat. 61 €

Terracota Joli de Teint Poudre Duo Bonne Mine Naturelle de Guerlain. Aquests pols de sol són més lleugers que els clàssics terracota i presenten com a complement un toc rosat o albercoc que aporta lluminositat i frescor a la cara. S’apliquen en un sol toc barrejant tots dos colors en un moviment circular. En 4 harmonies: oo blindes clair, 02 blondes naturel, 01 Brunettes clair i 03 Brunettes naturel. 48,60 €

♥ Diorskin Nude Tan Tie Dye Edition Variation de Blush. Coloret que combina quatre matisos per a proporcionar una pell assolellada. Per a la pell bronzejada, una barreja de taronges, rosa irisat i beig sorra. Per a les pells clares, 1 degradar de rosa efervescent i malva esquitxats de rosa tendre. S’aplica amb lleugeres passades amb el pinzell kabuki, insistint en les zones il·luminades pel sol: part alta del front, nas i mejilas. En dos tons: 001 pink sunrise i 002 coral sunset.

♥ Poudre Duo Bonne Mine Crosière de Givenchy. Pols «efecte bona cara» que unifiquen el to, sense recepte màscara, actuen com una segona pell. Lleugers, sense talc. En 4 tons per a una pell daurada o «nua».

♥ Lumière d’Eté de Chanel. Pols il·luminadors amb reflexos daurats d’acabat setinat, s’apliquen amb lleugers tocs sobre la pell. 56 € Chanel

Font: Belleza Activa / AMIC

maquillatge-estiu-2015

Comments are disabled

Comments are closed.