/ El Convit / La Garriga de Castelladral

La Garriga de Castelladral

La Garriga de Castelladral. Convertireu qualsevol acte en un esdeveniment únic!

ratillihoritzontal

La Garriga de Castelladral és un petit paradís enmig de la natura que us ofereix la possibilitat de convertir qualsevol acte en un esdeveniment únic.
Una petita edificació medieval durant el segle XV, una majestuosa finca dedicada a l’explotació vinícola a finals del segle XIX, i actualment La Garriga de Castelladral conserva a les seves pedres aquella màgia, tradició i cultura que us faran viatjar a través de la història.

Noces civils reals
Us proposen diverses opcions per a realitzar una cerimònia civil i real amb molt encant. També tenen l’opció de fer la cerimònia coberta i a l’exterior, en cas de pluja. Totes les cerimònies civils són reals i les podeu realitzar en els següents llocs:

1. Cerimònia civil al Bosc
2. Cerimònia civil a l’Era
3. Cerimònia civil al Prat
4. Cerimònia civil a l’antic Estable

Cerimònia religiosa
Prop de la masia trobareu dues boniques esglésies: a 5Km de la masia hi ha la bonica església de Castelladral, privilegiada per les seves vistes de 360 graus, des de la qual es poden observar el Pedraforca, Montserrat, els Pirineus, el Montseny, entre d’altres; i a 10 Km hi ha l’església romànica de Serrateix, que té molt encant.

Banquet en el Saló Piano
Com el seu nom indica, el saló i la seva gran terrassa exterior donen a l’espai la forma d’un piano de cua. És el saló més gran i des de qualsevol punt es pot gaudir d’una de les millors vistes a la muntanya de Montserrat. Destaca la gran qualitat acústica d’aquest espai.

També podeu realitzar un Banquet Cocktail. Es tracta d’un format més informal, transformant el sopar de banquet en un aperitiu cocktail, com si d’una festa es tractés. Amb capacitat màxima de 240 persones.

Suite nupcial per als nuvis
La suite és un regal de la casa perquè els nuvis passin la primera nit de casats en un entorn únic i es despertin tranquil·lament per gaudir d’un esmorzar casolà a l’antic paller de la masia.

8 habitacions amb encant
La masia és també un petit hotel amb encant i disposa de 8 habitacions Suite per allotjar als vostres convidats, si així ho desitgeu.

Tracte familiar i proper
La Garriga de Castelladral està gestionada per la família Roca Barbé. Us ofereixen un tracte personalitzat i familiar per acaronar-vos i cuidar-vos fins a l’últim detall en un dia tan especial per a les vostres vides.

Aquí el MAPA

ralletes-form[1]ico2
Ctra. de Súria a Castelladral km 5,2
08671 Castelladral
M. 636 998 158
M. 629 393 969
www.masialagarriga.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.