/ Notícies / La Masia de Sant Pere de Clarà estrena nova web

La Masia de Sant Pere de Clarà estrena nova web

La finca per a casaments i celebracions de Sant Pere de Clarà, estrena nou web, desenvolupat per la consultora de marketing Bluemapconsulting.com.

Amb una imatge més moderna i atractiva, el nou web de Sant Pere de Clarà esta dissenyat per a ser adaptable a dispositius mòbils (tablets i smartphones) i oferir una millor experiència d’ús als seus visitants. El contingut de la nova pàgina és molt visual i hi destaquen les fotografies dels diferents espais de la masia i de la capella de Sant Pere de Clarà.
Aprofitant el llançament del nou web, també s’ha fet el pas de tenir presència a diferents xarxes socials, per oferir més canals de contacte als clients potencials i ser més accessibles.

La renovació del web ve acompanyada pel creixement de les reserves online, l’ampliació de nous serveis i l’esperit de millora de l’equip de gestió de Sant Pere de Clarà. El web incorpora un apartat ‘blog’ per anar informant de les contínues novetats que, any rere any, s’hi ofereixen.

Sant Pere de Clarà és una finca que es troba a la Carretera d’Òrrius, al Maresme, i compta amb una masia monumental modernista, una capella romànica consagrada del S.IX i diferents espais naturals exteriors de gran bellesa. A la finca s’hi fan casaments civils i religiosos, convits i celebracions de tot tipus.

Més informació a Sant Pere de Clarà  www.santperedeclara.cat

santperedeclara2016

 

Comments are disabled

Comments are closed.