/ Gaudí Núvies 2015 / Pronovias Col·lecció 2016

Pronovias Col·lecció 2016

pronovias-2015

Línies  depurades,  materials  nobles  i  detalls  luxosos  defineixen  la  col·lecció ATELIER PRONOVIAS 2016.
Una proposta amb el blanc com a color estrella i un  estudiat  equilibri  entre  línia  i  decoració  com  a  segell  d’identitat.  Els dissenys  posen  l’èmfasi  en  l’esquena  que  es  descobreix  dibuixant  escots
profunds o mostrant  a través del tul o l’encaix i els detalls recorren les peces afegint un toc de llum, que subratlla les cintures amb especial intensitat.
Pel que fa a la paleta, es declina en múltiples matisos de blanc elaborats amb la  superposició  de  capes  de  teixit.  L’encaix  retallat  i  posicionat  recorre  les creacions, conHigurant el disseny de les peces. Una tècnica nascuda a l’atelier, que aplicada a manera de collage aconsegueix una gran riquesa de textures i volums.

Siluetes  icòniques  de  l’univers  PRONOVIAS  com  el  sirena,  el  princesa,  o  el camisa s’alien amb el mikado, el ras, el crep i l’encaix francès per mostrar la seva versió més contemporània. La  temporada  s’obre amb una  silueta  fluida que  aliada  amb  el  crep  recorre  la  suavitat  de  l’anatomia  femenina  com  una segona pell. La  línia princesa de  cintura  esvelta  i  les  faldilles  volumètriques
sorgeixen en una àmplia varietat de propostes redibuixant escots i modelant textures.

La dona  contemporània  és  la musa de PRONOVIAS.  A  ella  li dedica  totes  les seves  col·leccions  i  per  a  ella  elabora  les  propostes  cada  temporada.  La  del 2016 es perfila amb una decoració continguda i una estètica essencialista. Una aventura  creativa que  ret homenatge  a  l’especial  sensibilitat de  la núvia  i  al seu particular estil en el qual la bellesa es confabula amb la comoditat.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.