/ Amor / Amor envasat al buit

Amor envasat al buit

Finalment el projecte va sortir com reflecteixen les fotos: brillant i ben conservat.

Que el tall en el subministrament d’oxigen és un tècnica sexual des de temps immemorials és un fet. Que dóna mal rotllo veure alguna cosa així és tan cert com el primer. Per això, la sèrie de fotos de Haruhiko Kawaguchi apel·la a la contradicció de l’amor i el sofriment per deixar en l’espectador un pòsit de desassossec altament estimulant.

L’impacte és encara més rotund quan se sap que no hi ha cap tipus d’efecte ni truc en les imatges de l’artista japonès. Kawaguchi es va servir únicament d’una aspiradora, unes bosses de plàstic i els intrèpids voluntaris que van haver d’introduir-se en elles.

La realització del treball, que es va dur a terme en la cuina de l’artista a Tòquio, no va estar exempta de riscos. ‘Els homes eren els que més pànic van mostrar. Un d’ells fins i tot si va orinar damunt’, va declarar Kawaguchi. ‘Això sí, cap d’ells va ser capaç de trencar la bossa des de dins’. Finalment, i després de fotografiar a més de 80 parelles, el japonès s’alegra de no haver tingut incidents greus.

El fotògraf va lubrificar els cossos dels seus models per evitar l’abrasió del plàstic en pressionar la pell. Explica que la sensació no és del tot agradable ja que el plàstic tapona les fosses nasals, pressiona les parpelles i crea la mateixa sensació que tindria l’oïda al submergir-se en les profunditats aquàtiques a gran velocitat. Per sort, Kawaguchi comptava amb oxigen en esprai per injectar a les bosses en cas d’emergència.

Més informació a Spiegel  www.spiegel.de

 

 

loveplastics[1]

Comments are disabled

Comments are closed.