/ Blog / Boda en un creuer

Boda en un creuer

Tota una aventura!

Aquesta nova modalitat de celebrar les noces en creuers sol tenir un valor afegit. A mesura que passa el temps, aquesta forma de gaudir del vostre dia es dóna cada vegada més en les parelles que volen sortir de la quotidianitat i donar-li aquest toc aventurer a la cerimònia.

Els assistents a aquest tipus de casaments mai podran oblidar l’experiència que viuran en assistir a una cerimònia en un lloc tan especial, a més de sentir la gran consideració que se’ls ha tingut per comptar amb ells per a alguna cosa així. I, d’altra banda, perquè la realització d’un creuer visitant destinacions paradisíacs o grans ciutats històriques durant la travessia resultarà alguna cosa irrepetible en les seves vides.

S’ha de tenir en compte en aquest tipus de celebracions que aquests creuers són del tipus ‘tot inclòs’, que sempre va bé per lliurar-se d’altres preocupacions i resulta ser molt còmode i de gran qualitat. A més, en unir la celebració de l’enllaç amb la lluna de mel, es millora l’aprofitament del temps i es redueixen costos, ja que aquest tipus de creuers també compten amb una capella on el sacerdot, o capità del vaixell poden realitzar la cerimònia ja sigui civil o religiosa sense cap inconvenient.

Amb aquest tipus de cerimònies, no us haureu de preocupar per la quantitat de persones, ja que compten amb l’espai suficient. Als Estats Units i països Centre Americans, porten molt de temps realitzant aquest tipus de paquets i la seva contractació està en creixement. A Europa, les navilieres han agafat l’exemple i estan fent un treball excel·lent, amb un alt grau de satisfacció dels seus clients.

Aquest tipus de vaixells acostumen a comptar amb sales de conferències, sales espaioses i zones de restauració molt cuidades. Es pot triar per a aquesta cerimònia i viatge entre 5, 7, 10 i 15 dies de travessia, tenint la possibilitat de reunir familiars i amics durant els primers dies perquè després sigui la parella la que gaudeixi de la seva merescuda lluna de mel navegant i gaudint dels llocs més increïbles i bells que els brinda aquest servei. Entre les destinacions més romàntiques hi ha les illes del Carib, que permeten realitzar els casaments a la platja, o els creuers pel Mediterrani, sense oblidar a l’estiu els fantàstics viatges per les costes escandinaves per gaudir d’un paisatge incomparable entre molts altres llocs.

Sens dubte, una experiència única, sorprenent i original!

Per El Desván de las Bodas

 

crucero-2011[1]

Comments are disabled

Comments are closed.