/ Arts gràfiques / Eventus

Eventus

Eventus. Invitacions per a tots els gustos, des de de les més creatives a les més clàssiques. També regals originals.

eventus2014
ratillihoritzontal

La invitació és la primera impressió que els convidats reben de les vostres noces. A Eventus en trobareu per a tots els gustos, des de de les més creatives a les més clàssiques. També podeu aportar qualsevol idea o fotografia i el seu equip de dissenyadors gràfics farà les vostres invitacions personalitzades.

Eventus és especialista en creació, disseny i impressió d’invitacions, detalls d’agraïment i elements de comunicació per a noces, batejos, comunions, esdeveniments d’empresa i altres esdeveniments especials.

A més ofereix col·leccions adaptant-se a tots els pressupostos, però sempre amb el seu segell i seguint el seu estil. Ofereix dissenys originals i exclusius i compta amb una extensa varietat de catàlegs amb dissenys propis: invitacions fetes de fusta, invitacions de noces bàsiques i econòmiques, invitacions a l’estil vintage, les invitacions de noces més llargues de l’univers, invitacions amb l’skyline de la vostra ciutat…en teniu moltes per triar!

A més, Eventus us proposa una mateixa línia d’estil en tots els productes impresos de les noces per oferir originals regals per als vostres convidats: ninots del pastís i els coixins per als anells, mapes, llibres de signatures, els missals, els menús, els ‘sittings’, les targetes i detalls d’agraïment …

 

ralletes-form[1]ico2
Pau Claris, 117
08009 Barcelona
T. 93 488 32 12
F. 93 272 10 39
www.e-eventus.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.