/ Gaudí Núvies 2015 / Isabel Zapardiez Col·lecció 2016

Isabel Zapardiez Col·lecció 2016

isabel-zapardiez-2015

Surt  el  sol.  La  llum  s’obre  pas  i  la  màgia  de  l’Aurora  envolta  la  realitat transformant-la en somnis. És un espai difús on predominen les sensacions, és la frontera que posa a l’abast el més desitjat.
Isabel Zapardiez ens convida a viatjar a aquest món oníric en la seva nova col·lecció, amb una proposta molt cosmopolita, on la dona és la protagonista de la seva pròpia llegenda. La dissenyadora ens mostra una núvia que és tot energia,  amb  la  característica  força  que  li  sol  imprimir,  sempre  de  forma subtil. Les núvies que ens mostra  Isabel Zapardiez  són princeses de conte, deesses mitològiques, heroïnes d’acció … són el que volen ser; són tot actitud i intenció, sense poses fingides.
La  dissenyadora  acompanya  aquestes  dones  a  viure  els  seus  somnis  amb una  col·lecció  en  què  domina  la  feminitat  i  la  diversitat  de  propostes.  Hi conviuen  una  gran  varietat  de  formes  que  donen  cabuda  a  tot  tipus  de dissenys:  faldilles de  gran  volum,  vestits de  línia  sirena, dissenys  evasé  de línia molt fluida … Aquesta diversitat es fa extensiva també a l’ús dels teixits, incloent lleugeres gases de seda natural, que conviuen amb teles molt més pesades, com el drap triple.
A  la paleta de colors  irromp amb  força el groc, que  inunda a  les núvies en diferents gammes i tonalitats. És la brillantor de l’alba i la llum dels somnis, però  és  també  el  color  que  identifica  les  núvies  en  la  tradició  clàssica grecoromana.
Isabel Zapardiez proposa una col·lecció que fusiona els patrons clàssics de la Costura amb una visió avantguardista de les peces, proposant en una àmplia varietat  de  dissenys  tot  un  fons  d’armari  per  a  núvies  que  inclou  vestits, camises, faldilles i jerseis, entre d’altres peces.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.