/ Bellesa / Descobreix les tendències en manicura d’aquesta tardor

Descobreix les tendències en manicura d’aquesta tardor

Si estàs pensant en fer-te ia la manicura, oblida’t dels colors de l’estiu i apunta’t a les noves propostes per a aquesta temporada que està a punt de començar. Arriba el maquillatge de tardor-hivern i les ungles canvien de xip. Descobreix les noves tendències amb nosaltres.

Cinc són les línies mestres de la manicura d’aquesta nova temporada:

Nude: El to estrella de la passada temporada es resisteix a abandonar les nostres mans tot i que aquest any ve amb una novetat: el nail art. Una opció discreta al mateix temps que sofisticada per presumir d’unes ungles cuidades i naturals. Els tons es mouen des del beix fins al rosa pal.
 Colors forts i foscos: Un any més els colors intensos i foscos com el negre, el blau profund o el vi tornen a ser tons recurrents per a aquesta època. Una de les propostes que arriba des de la passarel·la novaiorquesa és aplicar una línia més fina en un to més clar per donar un toc original a les teves ungles.
 Metal·litzats: Ha tornat amb força aquesta temporada, evidenciant que els 80 són tendència. Les ungles banyades amb centelleigs daurats, platejats, blaus i bordeus metàl·lics donaran protagonisme a les teves mans. Aposta pels tons metal·litzats per donar un toc roquer al teu look.
 Xocolata: Els tons terra seran, de nou, els clàssics de la tardor. Des del nude fins a la xocolata intens, tots els colors d’aquesta gamma estaran molt presents en els salons de bellesa.
  La nova francesa i el nail-art: La manicura francesa invertida torna a estar de moda aquesta temporada. Barreja els colors naturals amb els tons estrella de la tardor per donar toc de personalitat als teus looks. El nail-art torna, però amb molta classe.

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

ungles-tardor

Comments are disabled

Comments are closed.